Μπλέικ Λάιβλι – Ράιαν Ρέινολντς: Χωρίζουν σε 90 μέρες;

H viral φήμη που έχει ξεσηκώσει διαδίκτυο και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τον γάμο του διάσημου ζευγαριού

Look Team |

H viral φήμη για τον γάμο της Μπλέικ Λάιβλι με τον Ράιαν Ρέινολντς έχει πηγή και φυσικά έχει και εξήγηση

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και (πάλι) αφορά τη Μπλέικ Λάιβλι είναι πέρα από τη φημολογία για μία ταινία ή για τις σχέσεις της ηθοποιού με τους συμπρωταγωνιστές της ή την αλληλεπίδρασή της (κάποτε αγενή) με δημοσιογράφους και θαυμαστές. Αφορά τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς και μια επίμονη φήμη των τελευταίων μηνών που τη θέλει να παίρνει διαζύγιο από τον επίσης ηθοποιό και ανερχόμενο παραγωγό ταινιών του Χόλιγουντ.

Τι συμβαίνει όμως αυτή τη φορά με τη Λάιβλι; Όλα ξεκίνησαν από μία γυναίκα στο Tik Tok, η οποία με ένα κάπως βαρύ τόνο ανακοίνωνε ότι μετά το σκάνδαλο με την πολυσυζητημένη ταινία It Ends With Us και το cancel της Λάιβλι που ακολούθησε, εντός των επόμενων 90 ημερών επίκειται η ανακοίνωση του διαζυγίου της ηθοποιού με τον επί 12 χρόνια σύζυγό της. Και ότι επίσης όλο αυτό το cancel ήταν «σκηνοθετημένο» με θύμα τη Λάιβλι από εταιρεία PR, προκειμένου να είναι πιο εύκολο στον Ρέινολντς να ζητήσει και να ανακοινώσει το διαζύγιό τους.

Τρελό; Θεωρία συνωμοσίας; Ακόμα ένα κακό gossip εναντίον της Λάιβλι; Το θέμα είναι ότι εδώ και καιρό κάποιοι έβλεπαν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού που είναι παντρεμένο από το 2012 και έχει αποκτήσει 4 παιδιά. Επίσης, μαζί έχουν κοινή αποκτηθείσα περιουσία, καθώς θεωρούνται ένα από τα πιο πλούσια ζευγάρια του Χόλιγουντ με παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που εκτείνονται από τη ζυθοποιία μέχρι τα καλλυντικά.

Πριν από καιρό, μάλιστα, οι κάμερες είχαν καταγράψει στιγμές έντασης του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί, με τον Ρέινολντς να αγριοκοιτά τη σύζυγό του και εκείνην με τη σειρά της να του απαντά με παγερό ύφος, ενώ λίγο μετά είχαν φορέσει και πάλι το προσωπείο του ευτυχισμένου ζευγαριού για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Σε κάθε περίπτωση, τότε, η Λάιβλι είχε απαντήσει στις φήμες περί διαζυγίου «θα το ευχόσασταν!», κάνοντας πλάκα στους followers της για όλες αυτές τις ανυπόστατες φήμες.

«Εσύ και ο Ράιαν πρέπει να ποστάρετε περισσότερο ο ένας τον άλλον, κυκλοφορούσαν φήμες ότι χωρίσατε και δεν το πίστεψα γιατί εσείς οι δύο είστε κυριολεκτικά το τέλειο ζευγάρι», είχε γράψει ενας follower σε μία ανάρτηση της Λάιβλι στο Instagram, όταν στους κινηματογράφους είχε πρωτοβγεί η νέα ταινία του Ρέινολντς “Deadpool & Wolverine”.

Η ηθοποιός τότε διέψευσε κάθε φήμη με τρεις λέξεις και ένα emoji: «Χαχα, θα το ήθελαν!».

Τώρα οι φήμες επιμένουν και κυκλοφορούν στο βαθύ Tik Tok υπό μορφήν «τελεσίγραφου»: κάποιοι τσιμπάνε, κάποιοι εκνευρίζονται με την κακοήθεια και κάποιοι –όπως πάντα- γνωρίζουν καλύτερα τι πραγματικά συμβαίνει.

Και φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν πως το cancel εναντίον της Λάιβλι έχει πλέον μετασχηματιστεί σε άλλες μορφές, με μόνο στόχο να προξενήσει λίγο ακόμα κακό -λες και υπήρχε περιθώριο- στην εικόνα της.