Τζένιφερ Λόπεζ: Ο Άφλεκ δεν σταμάτησε να την αγγίζει

Το διάσημο πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να μπερδέψει τους πάντες

Look Team |

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση –και την ανακοίνωση του διαζυγίου τους- αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για το είδος της σχέσης Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Λίγα 24ωρα μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση του πρώην ζεύγους Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ αρχίζουν να αποκαλύπτονται μία σειρά από λεπτομέρειες που κάπως έχουν παραξενέψει την κοινή γνώμη, αναφορικά με την παρούσα φύση της σχέσης των δύο χολιγουντιανών αστέρων.

Ναι, αλλά γιατί;

Δεν υπάρχει απάντηση, ειδικά μετά το διαζύγιο που προσεγγίστηκε και από τους δυο τους εν μέσω φημών και αλλεπάλληλων πρωτοσέλιδων στις tabloid εφημερίδες και τα σάιτς. Ωστόσο, τώρα προκύπτει ότι το brunch που Άφλεκ και Λόπεζ απόλαυσαν με τα παιδιά τους το Σάββατο το πρωί, ήταν πρωτοβουλία του Άφλεκ. Του Άφλεκ που έριξε πρώτος την ιδέα για το διαζύγιο...

«Ο Μπεν δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από πάνω της. Δεν σταμάτησε να τη χαϊδεύει. Προφανώς κι εκείνος δεν υπολόγιζε ότι θα του βγει κάπως έτσι. Υπολόγισε μάλλον χωρίς τη γοητεία της Λόπεζ», αποκάλυψε πηγή στο PageSix, μιλώντας για τις ώρες που πέρασε το πρώην (;) ζευγάρι στο φημισμένο Polo Lounge του Μπέβερλι Χιλς.

© Getty Images / Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

Άλλες πηγές από το κύκλο του ζευγαριού σχολίασαν ότι πάντα οι δυο τους είχαν έντονη σεξουαλική χημεία και αυτό φυσικά ήταν που έκανε την επανασύνδεσή τους τόσο ηχηρή τα προηγούμενα χρόνια.

«Για τη JLo όλο αυτό μοιάζει κάπως με δικαίωση, καθώς δεν προκάλεσε τίποτα απ’ όλα αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες και ξαφνικά έβλεπε τον πρώην άνδρα της να μην μπορεί να κρατηθεί μακριά της», σχολίασε χρήστης στα social media.

Τα tabloids και οι παπαράτσι πάλι είδαν τη Λόπεζ να προσπαθεί να φερθεί φιλικά, χωρίς να δείχνει καμία πρόθεση επαναδιαπραγμάτευσης για τη διάσωση αυτού του γάμου. Σε κάθε περίπτωση, κάποιοι θεωρούν ότι ο Άφλεκ προσπαθεί να χειριστεί τα απόνερα ενός χωρισμού που ξεκίνησε από τον ίδιο, αφήνοντας την Λόπεζ εκτεθειμένη στον κυκλώνα ενός cancel που είχε ήδη αρχίσει για εκείνη. Όσο για εκείνους που γνωρίζουν πραγματικά, επιμένουν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης των δύο σταρ και ότι και οι δύο κοιτούν μπροστά πλέον και μετά το διαζύγιό τους. Απλώς, το ιδανικό θα ήταν να λήξει ωραία όλο αυτό το θυελλώδες love story και κυρίως χωρίς... απώλειες σε ό,τι αφορά την κοινή αποκτηθείσα περιουσία.

Με στοιχεία από PageSix, People.com