Η Μελάνια Τραμπ υπερασπίζεται τις γυμνές φωτογραφίες της στο μόντελινγκ: «Πρέπει να τιμούμε τα σώματά μας

Eνόψει της έκδοσης των απομνημονευμάτων της

Newsroom |

Mελάνια Τραμπ: Αναφέρεται στις γυμνές φωτογραφήσεις της όταν ήταν μοντέλο

Η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ υπερασπίστηκε τη δουλειά της ως μοντέλο λίγο πριν εκδοθούν τα απομνημονεύματα της.

«Το πιο πιεστικό ερώτημα είναι, γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στόχευσαν τον εορτασμό της μορφής μου σε μια φωτογράφιση μόδας;» ανέφερε σε ένα voiceover βίντεο στο instagram η Μελάνια Τραμπ.

«Δεν είμαστε πλέον σε θέση να εκτιμήσουμε την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος;» Η φωνή της Τραμπ εμφανίστηκε δίπλα σε εικόνες διάσημων έργων τέχνης με γυμνές φιγούρες, όπως ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου, οι «Λουόμενοι» του Πολ Σεζάν και η «Λαίδη Γκοντίβα» του Τζον Κόλιερ.

«Σε όλη την ιστορία, οι κορυφαίοι καλλιτέχνες έχουν σεβαστεί το ανθρώπινο σχήμα, προκαλώντας βαθιά συναισθήματα και θαυμασμό. Πρέπει να τιμούμε το σώμα μας και να αγκαλιάσουμε τη διαχρονική παράδοση της χρήσης της τέχνης ως ισχυρό μέσο αυτοέκφρασης», υποστήριξε.

Το βίντεο ήταν το τέταρτο απόσπασμα από την τυπικά σιωπηλή Τραμπ, η οποία είναι απασχολημένη με την προώθηση των ομώνυμων απομνημονευμάτων της πριν αυτά κυκλοφορήσουν στα ράφια των καταστημάτων την 1η Οκτωβρίου. Σε προηγούμενο βίντεο, η αμφισβήτησε τον πιθανό ρόλο των διωκτικών αρχών στην απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ στις 13 Ιουλίου. Σε μια επόμενη ανάρτηση, μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία αναδρομής με τον γιο της Μπάρον, που είναι σήμερα 18 ετών.