Η άβολη στιγμή που ο Κίμμελ ρωτά κάτι δύσκολο τον Diddy για τη Τζένιφερ Λόπεζ
Από την εποχή που η Λόπεζ και ο ράπερ ήταν μαζί© Getty Images
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ: Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια για τη σχέση της με τον Diddy

Τώρα που ο ράπερ κατηγορείται για trafficking και σειρά ακόμα σοβαρών αδικημάτων, κάποιοι θυμήθηκαν αυτό εδώ...

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δεσμό με τον Diddy: κάποιοι θυμήθηκαν μία εξαιρετικά άβολη, έως ανατριχιαστική λεπτομέρεια 

Πολλοί ίσως το έχουν ξεχάσει, το διαδίκτυο, όμως, δεν ξεχνά ποτέ: η παλιά ερωτική ιστορία της Τζένιφερ Λόπεζ με τον –αντιμέτωπο πλέον με κατηγορίες trafficking- Sean ΄Diddy΄ Combs έχει έρθει ξανά στην επιφάνεια και ο λόγος δεν είναι η σύλληψη του διάσημου ράπερ.

Ο λόγος είναι ένα απόσπασμα από την εκπομπή Jimmy Kimmel Live! που  εμφανίστηκε ξανά στο διαδίκτυο μετά τη σύλληψη του Sean «Diddy» Combs: σε αυτή τη συνέντευξη βλέπουμε τον ιδρυτή της Bad Boy Records να συνομιλεί με τον Jimmy Kimmel λιγότερο από ένα χρόνο πριν και μάλιστα να έρχεται σε δύσκολη θέση. Ο λόγος μία κάπως αδιάκριτη ερώτηση του Κίμμελ αναφορικά με τη Λόπεζ που μπορεί να έγινε χιουμοριστικά, όμως, τώρα, γνωρίζοντας το «σκοτεινό» παρελθόν του ράπερ με ανήλικα και την κακοποιητική του συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες, αποκτά άλλη διάσταση και περιεχόμενο.

Τι το τόσο «δύσκολο», όμως, λέει ο δημοσιογράφος στον P.Diddy ακριβώς έναν χρόνο πίσω;  

«Τις προάλλες χάζευα έναν τύπο στο ίντερνετ που έλεγε ότι κάποτε ήταν σωματοφύλακάς σου. Έλεγε ότι όταν έβγαινες με την J.Lo, ο Γουίλ Σμιθ και η Τζέιντα προσπάθησαν να την πάρουν για ένα τρίο και ήσουν έτοιμος να δείρεις τον Γουίλ Σμιθ. Είναι αλήθεια αυτό;».

Την ερώτηση του Κίμμελ –που τώρα πολλοί στο Tik Tok θεωρούν τουλάχιστον ύποπτη αναφορικά με τα πόσα γνώριζε για τη δράση του ράπερ- ακολούθησε μία αμήχανη παύση από την πλευρά του Diddy πριν απαντήσει, προσπαθώντας να κάνει χιούμορ...

This Video of Diddy on Jimmy Kimmel is resurfacing

 «Λοιπόν, αυτό το σόου έχει γίνει πιο τρελό από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ», ακούγεται να λέει και στη συνέχεια να προσπαθεί να αλλάξει θέμα, προσθέτοντας: «Όχι, όχι! Πραγματικά το άκουσες αυτό;».

Υπενθυμίζεται ότι Τζένιφερ Λόπεζ και Diddy διατηρούσαν ερωτικό δεσμό από το 1999 έως το 2001. Οι δυο τους όμως συνεργάστηκαν και μουσικά σε ένα remix του Feelin So Good το 2000.

Η συνέντευξη του Jimmy Kimmel κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, οπότε και συνελήφθη ο Diddy. Ο κατάλογος των κατηγοριών για τις οποίες συνελήφθη ο μεγιστάνας της μουσικής περιλαμβάνει συνωμοσία για εκβιασμό, εμπορία σεξ με βία, απάτη ή εξαναγκασμό και ώθηση ατόμων σε πορνεία.

Ο Diddy έχει αντικρούσει αυτές τις κατηγορίες, μαζί με τον δικηγόρο του Marc Agnifilo, ο οποίος επίσης υποστηρίζει ότι ο πελάτης του είναι αθώος.

Έξω από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ο Agnifilo δήλωσε: «Ο κ. Combs είναι μαχητής, θα το παλέψει μέχρι τέλους. Είναι αθώος. Ήρθε στη Νέα Υόρκη για να αποδείξει την αθωότητά του. Δεν φοβάται και κυρίως δεν φοβάται αυτές τις κατηγορίες. Ανυπομονούσε να έρθει αυτή η μέρα. Ανυπομονούσε να καθαρίσει το όνομά του και θα καθαρίσει το όνομά του και εμείς θα σταθούμε στο πλευρό του, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας».

Στο μεταξύ, εν μέσω του διαζυγίου της με τον Μπεν Άαφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έχει προχωρήσει σε κανένα απολύτως σχόλιο για τις κατηγορίες του Diddy. Μιλώντας για τη σχέση της με τον ράπερ σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Vibe το 2003, σύμφωνα με το Newsweek η Λόπεζ είχε δηλώσει: «Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν με κάποιον που δεν ήταν πιστός» και συνέχισε: «Ήμουν σε αυτή τη σχέση με τον Puff, όπου έκλαιγα εντελώς, τρελαινόμουν και τρελαινόμουν, πραγματικά έφερε όλη μου τη ζωή σε μια κατρακύλα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice