Χάλι Μπέρι: Γυμνή στο μπαλκόνι της
© CAROLINE BREHMAN/ EPA
Celebrities

Η Χάλι Μπέρι αποκάλυψε την «χυλόπιτα» που έριξε στον Πρινς

Η σταρ του Χόλιγουντ δεν αποκάλυψε ωστόσο το γιατί

62224-137655.jpg
Newsroom |

Χάλι Μπέρι: Αποκάλυψε ότι απέρριψε κάποτε τον Πρινς 

Η σταρ του Χόλιγουντ Xάλι Μπέρι αποκάλυψε ότι ο σταρ της μουσικής Πρινς της ζήτησε κάποτε να βγουν - και εκείνη τον απέρριψε.

«Είναι αλήθεια ότι ο Μάικλ Τζάκσον ζήτησε από τον Babyface να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού μαζί του»; ρώτησε ο οικοδεσπότης Τζίμι Κίμελ. Η Xάλι Μπέρι απάντησε: «Δεν ξέρω. Αλλά ξέρω ότι ο Πρινς μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού».

Ο Πρινς πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 57 ετών το 2016. Στη συνέντευξή της η Χάλι Μπέρι εξήγησε ότι ήταν σε μια από τις συναυλίες του μουσικού, όταν εκείνος «κατά κάποιο τρόπο» της ζήτησε να τα πουν από κοντά. 

«Ήμουν σε μία από τις συναυλίες του εδώ στο Sunset στο Key Club και έβαλε κάποιον να βγει με ένα κομμάτι χαρτί. Και ξέρεις, όπως κάνουν τα παιδιά, έγραφε "Σου αρέσω; Ναι ή όχι"», θυμήθηκε. «Είπα, ναι! Θέλω να πω, είμαι στη συναυλία του, σωστά; Ναι!» το έστειλα πίσω και αυτός έγραψε ξανά: «Θα βγεις μαζί μου;»».

Η ηθοποιός του «Die Another Day» αποκάλυψε ότι εκείνη την τελευταία φορά δεν τσεκάρισε κανένα κουτάκι. «Όχι, δεν έστειλα το χαρτί πίσω. Κράτησα το χαρτί», μοιράστηκε. Η Χάλι Μπέρι δεν κατάφερε να δώσει τον λόγο για τον οποίο δεν έστειλε το χαρτί πίσω στον θρυλικό καλλιτέχνη.

Το 2011, ο Πρινς απένειμε βραβείο στην Μπέρι στα NAACP Image Awards. Τότε, η Μπέρι αγκάλιασε τον μουσικό και είπε στην ομιλία της: «Λες και δεν θα μπορούσε να είναι πιο εκπληκτικό να κερδίζεις ένα βραβείο Image, αλλά να σου το δίνει ο Πρινς. Μόνο αυτόν αγαπώ σε όλη μου τη ζωή, γι' αυτό σε ευχαριστώ».

Mε πληροφορίες από NY Post

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice