Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς: Κλείνει τα 55 και το γιορτάζει με μια γυμνή φωτογραφία

Έχει μάλιστα γενέθλια την ίδια μέρα με τον σύζυγο της Μάικλ Ντάγκλας

Newsroom |

Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς: Κλείνει τα 55 και το γιορτάζει με μια γύμνη φωτογραφία της

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς θέλησε να γιορτάσει τα 55 της χρόνια σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με μια ανάρτηση από το παρελθόν, πριν από 25 και πλέον χρόνια, όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με μία φωτογραφία όπου ποζάρει ολόγυμνη σε ένα μπάνιο, έχοντας θολώσει τα επίμαχα σημεία, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κοιτώντας τον καθρέφτη.

«Με το κοστούμι γενεθλίων μου! Μετά από περισσότερα από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, δεν έχω ιδέες για δώρα! Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή… φυσικά», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός.

Φυσικά δεν παρέλειψε αμέσως μετά να ευχηθεί και στον Μάικλ Ντάγκλας για την κοινή τους ημέρα γενεθλίων, με την ακόλουθη ανάρτηση. «Χρόνια πολλά στον Μάικλ και σε μένα!! Αυτοί ήμασταν εμείς στα γενέθλιά μας πριν από 25 χρόνια! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Ο φίλος μας Jean Pigozzi μας τράβηξε στη Νέα Υόρκη!!».

To ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 1998. Μόλις ένα χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκε. Παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2000, σε μια φανταχτερή τελετή στο Plaza Hotel, στη Νέα Υόρκη. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του Μάικλ Ντάγκλας.