Τζέιμς Κόρντεν: Παραδέχτηκε ότι δοκίμασε Ozempic αλλά δεν τον βοήθησε

Τι δήλωσε ο δημοφιλής παρουσιαστής

Newsroom |

Τζέιμς Κόρντεν: Παραδέχτηκε ότι δοκίμασε Ozempic αλλά δεν τον βοήθησε - Τι δήλωσε ο δημοφιλής παρουσιαστής

Το γεγονός πως έχει χρησιμοποιήσει το Ozempic παραδέχθηκε Τζέιμς Κόρντεν παραδέχτηκε προσπαθώντας να αδυνατίσει.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο Τζέιμς Κόρντεν αποκάλυψε πως έκανε χρήση του διάσημου φαρμάκου απώλειας βάρους αλλά όπως παραδέχθηκε δεν τον βοήθησε να χάσει κιλά και σταμάτησε να το παίρνει.

Όπως υπογράμμισε, επικροτεί την άποψη πως η «μάχη» με τα προβλήματα ψυχικής υγείας μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό στο φαγητό. Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι τρώει τεράστιες σοκολάτες στο αυτοκίνητό του.

«Δοκίμασα το Ozempic και δεν θα σας εκπλήξει όταν με κοιτάξετε τώρα, ότι δεν λειτούργησε πραγματικά» είπε ο Κόρντεν και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Το δοκίμασα για λίγο και μετά συνειδητοποίησα ότι έλεγα: "Ωχ, όχι, το φαγητό μου δεν έχει σχέση με το ότι πεινάω". Το μόνο που κάνει είναι να σε κάνει να μην αισθάνεσαι πεινασμένος. Αλλά πολύ σπάνια τρώω [μόνο και μόνο επειδή πεινάω]».

Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε πιστεύει ότι η τάση του να τρώει ακατάσχετα έχει πιο βαθιά αίτια. Υποτήριξε, μάλιστα, πως ταυτίζεται με φίλους του όπως ο Ρίτσαρντ Όσμαν, που ανοίχτηκε πρόσφατα για τον δικό του εθισμό με το φαγητό, ο οποίος προκλήθηκε από παιδικά τραύματα και προβλήματα ψυχικής υγείας.