Για πρώτη φορά επώνυμη καταγγελία για σεξουαλικές επιθέσεις σε Τζάστιν Μπιμπερ και Usher
Για πρώτη φορά επώνυμη καταγγελία για σεξουαλικές επιθέσεις σε Τζάστιν Μπιμπερ και Usher
Celebrities

Σκάνδαλο Diddy: Δραματικές αποκαλύψεις για Usher και Τζάστιν Μπίμπερ

Μετά τις φήμες, ήρθε μια επώνυμη καταγγελία για σεξουαλικές επιθέσεις στους δύο τραγουδιστές, όταν ήταν ακόμη παιδιά

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μουσικός παραγωγός αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά εναντίον του Diddy για το σκάνδαλο trafficking και βιασμών

Η φήμη κυκλοφορεί στα σόσιαλ μίντια εδώ και καιρό, όπως και μερικές παλιές φωτογραφίες του Usher, αγκαλιά με έναν μικρούλη, έφηβο ακόμη τότε, Τζάστιν Μπίμπερ και είναι μια φήμη ενοχλητική που λέει ότι ο Diddy, ο οποίος πλέον βαρύνεται με κατηγορίες trafficking και βιασμών, εξωθούσε σε παιδόφιλους αγόρια όπως ο Usher και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Έχουν κάποια δόση αλήθειας αυτές οι τρομακτικές φήμες για τη βιομηχανία της μουσικής; Επώνυμη και επίσημη επιβεβαίωση μέχρι χθες δεν υπήρχε. Μέχρι που ο Suge Knight αποφάσισε να μιλήσει και να κατονομάσει ισχυρά στελέχη της μουσικής που φέρονται να χρησιμοποιούσαν ναρκωτικά, αλκοόλ και σεξ για να «ελέγχουν» τόσο τον Diddy όσο και τους νεαρούς τότε Usher και Justin Bieber...

Ο Suge Knight ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξη βόμβα ότι ο μεγιστάνας Sean «Diddy» Combs και άλλοι αστέρες της μουσικής είναι θύματα κακοποίησης, κατονομάζοντας ισχυρά στελέχη που λέει ότι βρίσκονται πίσω από την κακοποίησή τους. Συγκεκριμένα με όσα είπε περιγράφει κάτι σαν κύκλωμα, όπου για να γλιτώσει ο ένας μυούσε κάποιον άλλο και πάει λέγοντας.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Death Row Records –ο οποίος εκτίει 28 χρόνια πίσω από τα κάγκελα επειδή παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο– δήλωσε την Τρίτη στο News Nation ότι οι καλλιτέχνες του κάπνιζαν μόνο χόρτο, αλλά φέρεται να μυήθηκαν σε πιο βαριά ναρκωτικά όταν υπέγραψαν σε άλλες δισκογραφικές εταιρείες.

«Αυτοί οι τύποι μύησαν στην κοκαΐνη τους καλλιτέχνες μου», ισχυρίστηκε ο 59χρονος Knight στον παρουσιαστή Chris Cuomo, σε τηλεφωνική επικοινωνία από τη φυλακή.

«Οπότε, μόλις κατανάλωναν κοκαΐνη, μόλις έπαιρναν ναρκωτικά, μόλις έπιναν αλκοόλ, τότε ήταν που συνέβαιναν τα περίεργα πράγματα. Νομίζω ότι αυτό ήταν που οδήγησε τον Puffy [Combs] σε αυτό το μονοπάτι», εξήγησε ο ίδιος και συνέχισε δίνοντας ονόματα στον «αέρα».

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι ισχυρά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Clive Davis, ο Russell Simmons και ο Andre Harrell χρησιμοποίησαν «αλκοόλ, ναρκωτικά» για να ρίξουν νοκ άουτ τον Diddy και να του επιτεθούν σεξουαλικά.

«[Ο Combs] το διδάχθηκε αυτό. Είχε τον Usher ως παιδί κοντά του... αλκοόλ, ναρκωτικά, σεξ. Με τον Τζάστιν Μπίμπερ τα ίδια. Και βλέπεις ότι τα κάνουν όλα αυτά για να πάρουν τον έλεγχο. (...) Επιλέγεις να είσαι ομοφυλόφιλος, αυτό είναι η προτίμησή σου, αλλά το κάνουν αυτό στους ανθρώπους για τον έλεγχο», υποστήριξε ακόμη ο Knight στη συνέντευξη.

JUSTIN BIEBER's 48 HRS with DIDDY!!

Οι Davis, Simmons και Harrell δεν κατηγορήθηκαν ποτέ για τους ισχυρισμούς που έκανε ο Knight και από την ώρα που μίλησε ο πρώην παραγωγός, τα αμερικανικά media έχουν βαλθεί να αποσπάσουν δηλώσεις διάψευσης – όλα αυτά τη στιγμή που καθημερινά προκύπτει μία νέα καταγγελία εναντίον του Diddy.  

Εκπρόσωπος του Ντέιβις αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται για τον θρυλικό μουσικό παραγωγό, 92 ετών σήμερα. «Πρόκειται για ένα εντελώς κατασκευασμένο νήμα που διακινείται από έναν φυλακισμένο κακοποιό», δήλωσε χαρακτηριστικά χθες.

«Οι ισχυρισμοί του κ. Νάιτ για τον Κλάιβ Ντέιβις είναι 100% ψευδείς, καθώς τίποτα τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Ο Clive είναι μέντορας των καλλιτεχνών και, σύμφωνα με αυτό, ποτέ δεν συγχώρεσε οποιαδήποτε τέτοια ανάρμοστη συμπεριφορά».

Ο Davis, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Columbia Records και πρωτοστάτησε στις καριέρες αστέρων όπως η Whitney Houston, ο Barry Manilow και οι Aerosmith, δεν έχει ποτέ καταδικαστεί ή κατηγορηθεί για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ωστόσο, έχει αποδείξει ότι είναι πιστός στον Diddy. Τον Ιανουάριο, αφού ο Combs μηνύθηκε από την πρώην Cassie Ventura για βιασμό, ο Davis στάθηκε στο πλευρό του ράπερ «Bad Boy for Life» και δεν τον απείλησε από το ετήσιο πάρτι του πριν από τα Grammys.

«Ο Puffy είναι μονίμως καλεσμένος στο πάρτι. Είναι πάντα στη λίστα», είχε δηλώσει μια πηγή τότε στα Μέσα που πίστευαν ότι μετά τις κατηγορίες εναντίον του θα κλείσουν πόρτες για τον ράπερ.

Πάντως, τόσο για τον Usher όσο και για τον Τζάστιν Μπίμπερ, δεν είναι η πρώτη φορά που τα ονόματά τους σχετίζονται με το σκάνδαλο του Diddy.

Νωρίτερα φέτος, ήρθε στην επιφάνεια ένα βίντεο που έδειχνε τον Combs να φωνάζει στον έφηβο τότε Μπίμπερ, που σήμερα είναι 30 ετών, επειδή δεν «έκαναν παρέα» πια όπως «συνήθιζαν», φέρνοντας σε εμφανή αμηχανία τον νεαρό τραγουδιστή. Και ενώ ο Μπίμπερ είναι ενήμερος για τη σύλληψη του ράπερ, σύμφωνα με ασφαλή πηγή, αυτή τη στιγμή δηλώνει απλώς ότι βρίσκεται σε μία «φούσκα ευτυχίας», ειδικά από τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος του, Τζακ. 

A second ‘disturbing’ video of Diddy & teenage Justin Bieber resurfaces after sex-trafficking raids

Επίσης, σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, ο 45χρονος σήμερα Usher έχει μιλήσει για τη συμβίωσή του με τον Combs στα πρώτα του εφηβικά χρόνια και την έκθεσή του σε έναν «αρκετά άγριο» και «τρελό» τρόπο ζωής σε νεαρή ηλικία.

«Πήγα εκεί για να δω τον τρόπο ζωής και τον είδα», είχε πει ο ίδιος στην The Howard Stern Show το 2016. «Αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ενδώσω και να καταλάβω καν τι έβλεπα». Μετά τη σύλληψη του Combs, ο Usher προκάλεσε περαιτέρω σύγχυση υποστηρίζοντας ότι ο λογαριασμός του X είχε χακαριστεί, όταν όλα τα προηγούμενα tweets του είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Με στοιχεία από PageSix, People, Variety

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice