Μάικλ Ντάγκλας: Έγινε 80 και γιόρτασε με Μπόνο και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Οι αναρτήσεις στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μάικλ Ντάγκλας: Έγινε 80 και γιόρτασε με Μπόνο και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - Οι αναρτήσεις στο Instagram

Τα 80α του γενέθλια γιόρτασε ο Μάικλ Ντάγκλας και το έκανε με έναν αξιοζήλευτο τρόπο αφού έσβησε το «κεράκι» του υπό τους ήχους του happy birthday που του τραγούδησαν η σύζυγός του Κάθριν Ζέτα Τζόοουνς και ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο.

«Τι πανέμορφο δώρο. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Σας αγαπάμε όλους» έγραψε στη λεζάντα του σχετικού βίντεο ο Μάικλ Ντάγκλας.

Να θυμίσουμε πως προχθές, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είχε κάνει ακόμα ένα ιδιαίτερο δώρο στον σύζυγό της με αφορμή τα 55α γενέθλιά της που γιορτάζει την ίδια ημέρα με εκείνον.

Ειδικότερα, του έδωσε μία φωτογραφία από παλαιότερη φωτογράφισή της, όπου πόζαρε ολόγυμνη σε ένα μπάνιο, έχοντας θολώσει τα επίμαχα σημεία, φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κοιτώντας τον καθρέφτη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ηθοποιός σχολίασε χιουμοριστικά ότι αυτή η φωτογραφία της είναι το δώρο στον σύζυγό της, καθώς μετά από 25 χρόνια μαζί «έχει ξεμείνει από ιδέες για δώρα».

«Με το κοστούμι γενεθλίων μου! Μετά από πάνω από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, έχω ξεμείνει από ιδέες για δώρα! Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, ενώ οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή... φυσικά».

Βέβαια, νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε αναρτήση μία ακόμα φωτογραφία τους γράφοντας:

«Χρόνια πολλά στον Μάικλ και σε μένα!! Αυτοί ήμασταν εμείς στα γενέθλιά μας πριν από 25 χρόνια! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Ο φίλος μας Jean Pigozzi μας τράβηξε στη Νέα Υόρκη!!».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice