Ναόμι ΚάμπελHugo Boss.
H Ναόμι Κάμπελ © Instagram/Naomi Campbell
Celebrities

«Σκάνδαλο» με τη Ναόμι Κάμπελ - Ξόδευε φιλανθρωπικές δωρεές σε πολυτελή ξενοδοχεία και spa

Τι διαπιστώθηκε από έρευνα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ναόμι Κάμπελ: Ξόδευε φιλανθρωπικές δωρεές σε πολυτελή ξενοδοχεία και spa - Τι διαπιστώθηκε από έρευνα

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση πως η Ναόμι Κάμπελ είχε ξοδέψει φιλανθρωπικές δωρεές σε προσωπικές της ανέσεις, από τσιγάρα και υπαλλήλους ασφαλείας μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία και περιποιήσεις σε spa.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Φιλανθρωπίας ερεύνησε την φιλανθρωπική οργάνωση Fashion for Relief και αργότερα ανακοίνωσε πως η Ναόμι Κάμπελ τιμωρήθηκε με απαγόρευση συμμετοχής σε φιλανθρωπίες, μαζί με ακόμα δύο μοντέλα, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Από την πλευρά του, το μοντέλο δήλωσε πως «σήμερα ανακάλυψα τα πορίσματα και είμαι εξαιρετικά ανήσυχη» ενώ σημείωσε πως «δεν είχα τον έλεγχο της διαχείρισης των πόρων του Fashion for Relief».

Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και σε δύο ακόμα μέλη της οργάνωσης, στις Bianka Hellmich and Veronica Chou, για εννέα και τέσσερα χρόνια αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η Επιτροπή Φιλανθρωπίας διαπίστωσε πως 345.000 λίρες δόθηκαν στη φιλανθρωπική οργάνωση προκειμένου να καταβληθούν σε δύο άλλες, τις Save the Children Fund και Mayor’s Fund for London, και να καλυφθούν χρέη της Fashion for Relief.

Ωστόσο, η Fashion for Relief παρά τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που έκανε για να υποστηρίξει τις Save the Children Fund και Mayor’s Fund for London, δεν κατέθεσε ποτέ τα χρήματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice