Όταν ξέρεις, ξέρεις: Η Λάνα Ντελ Ρέι φόρεσε νυφικό 400 δολαρίων

Εκτός από βασίλισσα των αλιγατόρων, είναι και επισήμως βασίλισσα των thrift shop

Look Team |

Το νυφικό που φόρεσε η Λάνα Ντελ Ρέι στον γάμο της με τον Τζέρεμι Ντουφρέν ήταν από μαγαζί με μεταχειρισμένα ρούχα και ήταν πάμφθηνο 

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, η διάσημη Αμερικανή τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι παντρεύτηκε τον Τζέρεμι Ντουφ ρέν, έναν πιστοποιημένο ειδικό που κάνει περιηγήσεις με σκάφος σε νερά με αλιγάτορες- αν αυτό δεν είναι στα πιο περίεργα επαγγέλματα, τότε ποιο είναι; Εννοείται πως (χιουμοριστικά) βίντεο στο Tik Tok σε σχέση με αυτό κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Δε μένουμε όμως τόσο στην απασχόληση του γαμπρού, όσο στο φόρεμα της νύφης. Ενώ κάποιοι ίσως περίμεναν ότι μια μουσικός με περιουσία 34 εκατομμύρια δολαρίων, θα επέλεγε ένα φόρεμα διάσημου σχεδιαστή, η Λάνα Ντελ Ρέι πάει κόντρα στο κατεστημένο της γαμήλιας μόδας και φαίνεται να προτιμά ένα μεταχειρισμένο φόρεμα.

Η Λάνα Ντελ Ρέι αγόρασε το νυφικό της κάτω από 400 δολάρια από thrift shop της Νέας Ορλεάνης

Το μποέμ νυφικό, με φούστα σε γραμμή Α, λαιμόκοψη σε σχήμα V και μανίκια με βολάν -χωρίς κάποιο γράμμα της αλφαβήτου- ταίριαζε απόλυτα στη βαμπιρική Ντελ Ρέι. Σύμφωνα με το TMZ, η μουσικός φέρεται να αγόρασε το λευκό φόρεμα με τους παρτούς ώμους από την μπουτίκ Vintage Market by Trashy Diva στη Νέα Ορλεάνη. Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail το φόρεμα της το αγόρασε τον  Μάιο, παρά το γεγονός ότι αρνιόταν τη σχέση της με τον Ντουφρέν μέχρι και πριν από ένα μήνα. Από την άλλη, το TMZ επικαλείται μία πηγή που λέει ότι δεν ήταν ξεκάθαρο αν μπήκε στο vintage κατάστημα ειδικά για να αναζητήσει νυφικό. Φημολογείται ότι δοκίμασε ένα σωρό φορέματα πριν «πέσει πάνω στο φόρεμα που εντόπισε στη βιτρίνα» και το πήρε τυχαία.

Όσον αφορά το κόστος του φορέματος, η ακριβής τιμή είναι άγνωστη. Ωστόσο, το τυπικό εύρος τιμών για νυφικά στο κατάστημα της Νέας Ορλεάνης είναι περίπου 400 δολάρια ΗΠΑ.

Αν η Ντελ Ρέι αγόρασε πράγματι το νυφικό της από vintage κατάστημα, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η σταρ είναι γνωστή για τις αγορές της «από το ράφι» ακόμη και για μεγάλες εκδηλώσεις. Θυμηθείτε ότι στα βραβεία Grammy το 2020, παρευρέθηκε με ένα μεταλλικό ασημί φόρεμα από το «εμπορικό κέντρο» που κόστιζε λιγότερο από 700 δολάρια. Κάτι που συνηθίζει, γιατί  αποφεύγει να απευθύνεται σε σχεδιαστές για να της φτιάξουν μια sure mesure εμφάνιση. Βέβαια, στο Met Gala φόρεσε Alexander McQueen.

Συμπέρασμα; Όταν ξέρεις, ξέρεις, και δεδομένου ότι τα vintage φορέματα είναι κυρίως μοναδικά στο είδος τους, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να αποκτήσεις το φόρεμα των ονείρων σου, αν μπορείς να το αγοράσεις και μάλιστα οικονομικά. Κάν’ το όπως η Λάνα.

Το δαχτυλίδι πώς να μοιάζει άραγε – και πόσο να κοστίζει;