Άστον Κούτσερ και Diddy συνδέονται με μακρινή φιλία ήδη από τις αρχές του 2000
© Getty Images
Celebrities

Σκάνδαλο Diddy: Oι διάσημοι που τον τρέμουν

Όσο έρχονται στη δημοσιότητα καταγγελίες ατόμων που επέζησαν των επιθέσεων του ράπερ, τόσο πυκνώνει η ανησυχία στο Χόλιγουντ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τι θα συμβεί αν ο Diddy αποφασίσει να μιλήσει και να δώσει διάσημα ονόματα;

Οι έμπειροι της βιομηχανίας του θεάματος, όταν μιλούν για το σκάνδαλο Diddyλένε ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Και ότι παρά τις αποκαλύψεις και τις σκληρές καταγγελίες εναντίον του ράπερ, το μεγάλο «παιχνίδι» θα αρχίσει αν ο πάλαι ποτέ ισχυρός της μουσικής βιομηχανίας αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του και, για να ελαφρύνει τη θέση του, να «δώσει» ονόματα σούπερ σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου που ήταν τακτικοί θαμώνες στα πάρτι του.

Στο μεταξύ, οι καταγγελίες ανακύπτουν όλο και πιο σκληρές, όλο και πιο θηριώδεις, καθώς χθες αποκαλύφθηκε ότι ο Sean «Diddy» Combs έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση σε περισσότερα από 100 άτομα – συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας που υποστηρίζει ότι της «έριξε» ηρεμιτικό για άλογα στο ποτό της, καθώς και εναντίον ενός 9χρονου παιδιού.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τρίτη από τον συνήγορο υπεράσπισης θυμάτων του Diddy, Tony Buzbee, ήρθαν στο φως οι συγκεκριμένες υποθέσεις.

 «[Εκείνη] ... συμμετείχε σε ένα ομαδικό δείπνο που φέρεται να γινόταν με τον Σον Κομπς στο Μαϊάμι» υποστήριξε ο δικηγόρος. «Δεν έπινε επειδή ήταν έγκυος, αλλά ό,τι της σέρβιραν στο τραπέζι προφανώς και ήταν πειραγμένο. Ξύπνησε στο ίδιο κρεβάτι –και πάλι, υποτίθεται– με τον κ. Combs στην έπαυλή του στο Μαϊάμι. Ο κόλπος της και ο πρωκτός της έφεραν σοβαρότατα τραύματα».

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η γυναίκα «δεν ήταν ανήλικη», καθώς 25 από τα άτομα που εκπροσωπεί ήταν κάτω των 18 ετών κατά τη διάρκεια των καταγγελλόμενων επιθέσεων.

Αφού μοιράστηκε τη συγκεκριμένη ιστορία, ο Buzbee σημείωσε ότι «θα μπορούσε να συνεχίσει» καθώς πολλές καταγγελίες έχουν «το ίδιο θέμα και κινούνται στο ίδιο μοτίβο». Υποστήριξε ότι πολλά φερόμενα ως θύματα ισχυρίστηκαν ότι αργότερα βρέθηκε στον οργανισμό τους ηρεμιστικό αλόγου.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, η νομική ομάδα του Diddy προχώρησε σε δηλώσεις εκ μέρους ράπερ, ο οποίος απάντησε ότι «αρνείται εμφατικά και κατηγορηματικά ως ψευδή και δυσφημιστικό κάθε ισχυρισμό ότι κακοποίησε σεξουαλικά οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων».

Η δήλωση συνέχισε: «Ανυπομονεί να αποδείξει την αθωότητά του και να δικαιωθεί στο δικαστήριο, όπου η αλήθεια θα διαπιστωθεί με βάση τα στοιχεία και όχι τις εικασίες».

Ο Sean «Diddy» Combs είναι ένας μόνο από τους «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους» που θα καταδικαστούν για τα φερόμενα εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης που έλαβαν χώρα στα πάρτι του.

Το χειρότερο, όμως, φαίνεται να είναι –και σύμφωνα πάντα με τα όσα αποκάλυψε ο συνήγορος των θυμάτων ότι «θα έρθει η μέρα» που θα κατονομάσει τους άλλους φερόμενους ως δράστες και τους παρευρισκόμενους που σχετίζονται με τις φερόμενες παράνομες δραστηριότητες του Combs.

«Θα αποκαλύψουμε τους υποκινητές που επέτρεψαν αυτήν τη συμπεριφορά πίσω από κλειστές πόρτες. Θα κυνηγήσουμε αυτό το θέμα ανεξάρτητα από το ποιον εμπλέκουν τα στοιχεία», δήλωσε ο Buzbee, ο οποίος εκπροσωπεί πάνω από 100 φερόμενα θύματα του ιδρυτή της Bad Boy Records, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Θα έρθει η μέρα που θα κατονομάσουμε και άλλους εκτός από τον Sean Combs, και υπάρχουν πολλά ονόματα. Είναι ήδη ένας μακρύς κατάλογος, αλλά λόγω της φύσης αυτής της υπόθεσης θα σιγουρευτούμε πολύ καλά -πολύ καλά- ότι έχουμε δίκιο πριν το κάνουμε αυτό», συνέχισε και πρόσθεσε: «Τα ονόματα θα σας σοκάρουν».

Aυτό που φαίνεται να κάνει το Χόλιγουντ να τρέμει είναι το τι μπορεί να αποκαλυφθεί από τον ίδιο τον ράπερ μέσα στη φυλακή

Δεν είναι, όμως, αυτό που φαίνεται να κάνει το Χόλιγουντ να τρέμει, όσο το τι μπορεί να αποκαλυφθεί από τον ίδιο τον ράπερ μέσα στη φυλακή. Αρκετοί μάλιστα σχολιάζουν τις τελευταίες ημέρες ότι όσο παραμένει έγκλειστος ο Diddy, τόσο μεγαλώνει η ανησυχία και του να δοθούν ονόματα, αλλά και για την τύχη του ράπερ – με κάποιους να ψιθυρίζουν ακόμα και για ομοιότητες με τη διαβόητη υπόθεση Έπσταϊν.

Στο μεταξύ, τις επόμενες 30 ημέρες αναμένεται να κατατεθούν αγωγές σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ κάπως προειδοποιητικά ακούστηκαν και οι δηλώσεις του Buzbbe αναφορικά με τις διασημότητες που είχαν ενεργή συμμετοχή στα «λευκά πάρτι» του ράπερ.

«Αυτοί οι άνθρωποι που γνωρίζουν ποιοι είναι, θα πρέπει απλώς να εμφανιστούν τώρα. Φαντάζομαι ότι καθώς μιλάμε εδώ, υπάρχουν μυριάδες άνθρωποι που είναι πολύ νευρικοί. Δεν μπορείς να κρύβεις σκελετούς στην ντουλάπα για πάντα. Υπολογίζω ότι πολλοί εκεί έξω αυτή τη στιγμή που σκαλίζουν απεγνωσμένα το παρελθόν τους έχουν αρχίσει να διαγράφουν μηνύματα και δεδομένα από τις συσκευές τους».

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνέντευξης Τύπου, ο δικηγόρος της Buzbee Law Firm μοιράστηκε ότι τα μισά από τα φερόμενα ως θύματα που εκπροσωπεί, είναι άνδρες και ότι οι φερόμενες σεξουαλικές επιθέσεις έλαβαν χώρα σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ -με την πλειονότητα στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, τη Τζόρτζια και τη Φλόριντα-, ξεκινώντας ήδη από το 1991. Όπως έγινε σαφές, οι περισσότερες επιθέσεις είχαν λάβει χώρα στα ετήσια «λευκά πάρτι» του Diddy σε ξενοδοχεία και σε πολλά άλλα μέρη, ενώ 25 από τους κατήγορους ήταν ανήλικοι τότε. Ισχυρίστηκε ότι το νεότερο φερόμενο ως θύμα ήταν μόλις 9 ετών.

Όπως είπε, ο κοινός τόπος σε αυτές τις επιθέσεις είναι η χρήση ναρκωτικών ή η νάρκωση των θυμάτων πριν την επίθεση, καθώς και η «ανάνηψή» τους την επόμενη ημέρα, μέσω υγρών βιταμινών και διατροφής που στόχο είχε να ξαναστήσει το θύμα στα ποδια του...

Με στοιχεία από ΒΒC.com, PageSix.com

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice