Ρίτσαρντ Σίμονς: Ο fitness guru τάφηκε με τα χαρακτηριστικά ρούχα γυμναστικής του

Ο διάσημος «τηλέγυμναστης» πέθανε τον περασμένο Ιούλιο στα 76 του χρόνια

Newsroom |

Ρίτσαρντ Σίμονς: Ο fitness guru τάφηκε με τα χαρακτηριστικά ρούχα γυμναστικής του

Κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου του γκουρού της γυμναστικής Ρίτσαρντ Σίμονς στον καθεδρικό ναό του Αγίου Λουδοβίκου στη Νέα Ορλεάνη το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ο αδελφός του μίλησε για το στυλ προπόνησης του και πώς το εμβληματικό tank top και το σορτσάκι του Richard είναι ακόμα μαζί του.

Ο αδελφός του Ρίτσαρντ Σίμονς είπε στoυς παρευρισκόμενους «ένα μικρό μυστικό» το οποίο, όπως είπε, «δεν γνωρίζουν πάρα πολλοί άνθρωποι». «Ακριβώς όπως ο Κλαρκ Κεντ κάτω από τα όμορφα πράγματα που φορούσε, τα ρούχα του, [ο Ρίτσαρντ] φοράει ένα μπλουζάκι και ένα σορτσάκι», είπε, υπονοώντας αυτό με το οποίο θάφτηκε ο αδελφός του.

Ο Ρίτσαρντ Σίμονς πέθανε στις 13 Ιουλίου, μία ημέρα μετά τα 76α γενέθλιά του. Σύμφωνα με το TMZ, είχε πέσει στο σπίτι του στις 11 Ιουλίου και αρνήθηκε να ζητήσει ιατρική βοήθεια παρά την επιμονή της οικονόμου του, θέλοντας να περάσει τα γενέθλιά του στο σπίτι.

Την επόμενη μέρα, στις 12 Ιουλίου, η οικονόμος τον βοήθησε να ξαπλώσει και αργότερα τον βρήκε να μην ανταποκρίνεται το πρωί της 13ης Ιουλίου.

Δύο ημέρες πριν από το θάνατό του, ο Σίμονς έδωσε την τελευταία του συνέντευξη στο PEOPLE, κατά τη διάρκεια της οποίας ρωτήθηκε τι σημαίνει να τον αποκαλούν «θρύλο». Απάντησε: «Δεν το ακούω καθόλου. Δεν ακούω τη λέξη θρύλος. Δεν ακούω τη λέξη είδωλο. Ποτέ δεν έζησα μια ζωή διασημότητας. Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου διάσημο.

«Ο κόσμος δεν το ξέρει αυτό, είμαι πραγματικά ένα ντροπαλό άτομο και λίγο εσωστρεφής», συνέχισε. «Αλλά όταν σηκώνεται η αυλαία, αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία. Είμαι εκεί για να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους».