Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Αντιμέτωποι με ακόμα μία παραίτηση

Η επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του ζευγαριού είναι το 19ο άτομο που παραιτείται μέσα σε δύο χρόνια

Look Team |

Η Μέγκαν Μαρκλ πήρε θέση γι’ αυτή την παραίτηση – Όσα ακούγονται για τις τοξικές συνθήκες εργασίας

Η επί σειρά ετών υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άσλεϊ Χάνσεν, εγκαταλείπει την εταιρεία Archewell των Σάσεξ για να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία συμβουλευτικής και PR. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η εκπρόσωπος Τύπου και δημοσίων σχέσεων αποχώρησε την Πέμπτη, αφού εργάστηκε για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ για περισσότερα από δύο χρόνια.

Η Χάνσεν εργαζόταν υπό το βασιλικό ζεύγος ως παγκόσμια γραμματέας Τύπου και επικεφαλής επικοινωνίας. Ο Kyle Boulia, ο επίσημος εκπρόσωπος Τύπου του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ λογοδοτούσε σε αυτήν. παρά την αποχώρησή της, ενώ, απ’ ό,τι έγινε γνωστό, η Hansen θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το ζεύγος, αντιμετωπίζοντάς τους ως πελάτες μερικής απασχόλησης στην εταιρεία συμβούλων της Three Gate Strategies, με έδρα το Λος Άντζελες.

Η γκουρού των δημοσίων σχέσεων θα συνεχίσει να εκπροσωπεί και να συμβουλεύει τους Sussexes, καθώς και να επιβλέπει τη διεθνή ομάδα επικοινωνίας τους. Η νέα της εταιρεία θα επικεντρωθεί επίσης στην επικοινωνία και τη διαχείριση εμπορικών σημάτων για άλλα διακεκριμένα άτομα και οργανισμούς.

Ας σημειωθεί, ότι, επειδή η Hansen είναι το 19ο άτομο που αποχωρεί από τις υπηρεσίες της ηθοποιού και του πρίγκιπα, έγινε σαφές από την ίδια τη Μαρκλ ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν αποχωρεί από τη θέση της στον οργανισμό τους, λόγω προβλημάτων στο εργασιακό περιβάλλον.

Όσα έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει οι υπάλληλοι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την Ashley, ειδικά ως γυναίκα επιχειρηματίας. «Ανυπομονούμε να έχουμε την εστιασμένη τεχνογνωσία της στα επιχειρηματικά και δημιουργικά μας έργα και τη συνεχή εποπτεία της ομάδας επικοινωνίας μας. Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε δίπλα στην Ashley καθώς χτίζει κάτι εξαιρετικά ξεχωριστό με την εταιρεία της», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ, εκπροσωπώντας και τον σύζυγό της.

© Getty Images

Η Hansen, από την πλευρά της, πρόσθεσε επίσης θερμά: «Είμαι απίστευτα ευγνώμων στον Δούκα και τη Δούκισσα για τη συνεχή εμπιστοσύνη τους. Η αμέριστη υποστήριξή τους και η πίστη τους στη νέα μου εταιρεία ήταν ουσιαστική και αποτελεί απόδειξη της ηγεσίας τους. Ήξερα όταν με προσέλαβαν για πρώτη φορά ότι μου έδιναν την ευκαιρία της ζωής μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε».

Βέβαια, παρά τις εκατέροθεν καλοπροαίρετες κουβέντες, η Hansen δεν παύει να είναι ακόμα ένα άτομο που παραιτείται από την εργασία του για τους Sussexes με πλήρη απασχόληση τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον που παρέχει το ζευγάρι.

Μεταξύ των άλλων 18 ατόμων που αποχώρησαν ήταν ο διευθυντής παραγωγής Bennett Levine, η επικεφαλής μάρκετινγκ Fara Taylor, ο επικεφαλής περιεχομένου Ben Browning και αρκετοί άλλοι.

Ο Josh Kettler, ο οποίος εγκατέλειψε τη θέση του ως επικεφαλής του προσωπικού τον Αύγουστο μετά από μόλις τρεις μήνες, φέρεται να «μην αισθανόταν άνετα» με ορισμένες από τις πτυχές του ρόλου του. «Σκέφτηκε ότι ήταν καλύτερα να φύγει τώρα παρά να συνεχίσει σε μια δουλειά που δεν του άρεσε», δήλωσε τότε μια πηγή στη Daily Mail.

Οι υπάλληλοι φέρονται να έχουν αντικρουόμενες απόψεις για το πώς είναι να εργάζεσαι για τους Sussexes.

«Υπήρχαν σίγουρα άσχημες, πολύ άσχημες, ακόμα και ψυχοφθόρες στιγμές. Έγινα μάρτυρας ανθρώπων που τους ‘κατάπιαν’ και από το τηλέφωνο και τους έκαναν να αισθάνονται σαν σκατά», δήλωσε ένας βοηθός στο Daily Beast τον περασμένο μήνα.

«Αλλά ήταν μια απίστευτα φορτισμένη περίοδος και τείνω να της δώσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Έχει πει η ίδια ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας κατά καιρούς», συμπλήρωσε ο ίδιος

Μια άλλη πηγή που συνεργάστηκε με τη Μαρκλ πριν από τον πολυτελή γάμο της τον Μάιο του 2018 πρόσθεσε στο πρακτορείο: «Είναι υπέροχη όταν όλα πάνε όπως τα θέλει, αλλά ένας δαίμονας όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζε».

Η πρώην επικεφαλής του προσωπικού Catherine St-Laurent, η οποία παρέμεινε κοντά στους Σάσεξ, υποστήριξε πάντως στη Daily Mail: «Ο χρόνος που πέρασα δουλεύοντας με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν είχε απίστευτη σημασία για μένα».

Με πληροφορίες από PageSix.com, DailyMail.com