ο Kanye West και Bianca Censori - Γιατί χώρισε το διάσημο ζευγάρι
© Getty Images/ Rachpoot/Bauer-Griffin/Ιdeal Image
Celebrities

Kάνιε Γουέστ: Ένα βήμα πριν το διαζύγιο με την Μπιάνκα Σενσόρι

Αν πιστέψουμε τουλάχιστον τα tabloids

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kάνιε Γουέστ: Ένα βήμα πριν το διαζύγιο με την Μπιάνκα Σενσόρι

Ο Κάνιε Γουέστ λέγεται ότι είναι «έτοιμος για διαζύγιο», αφού φέρεται να χώρισε με τη σύζυγό του Μπιάνκα Σενσόρι πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Kάνιε Γουέστ παντρεύτηκε την αρχιτέκτονα, η οποία είναι 18 χρόνια νεότερη, τον Δεκέμβριο του 2022, μόλις δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Κιμ Καρντάσιαν. Οι φήμες κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2023, αλλά ο γάμος επιβεβαιώθηκε τον Οκτώβριο, όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα πιστοποιητικό.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2022, όταν ο Κάνιε Γουέστ υπαινίχθηκε ένα ειδύλλιο, κυκλοφορώντας το κομμάτι του Censori Overload. Μετά το γάμο τους, το αμφιλεγόμενο ζευγάρι είχε γίνει πρωτοσέλιδο, ενώ ταξίδευε σε όλο τον κόσμο, με την Μπιάνκα Σενσόρι να σοκάρει με τις ημίγυμνες εμφανίσεις της. 

Και τώρα, φήμες λένε ότι ο ράπερ και η σύζυγός του έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και «ενδεχομένως» σκοπεύουν να χωρίσουν ο ένας τον άλλον. Σύμφωνα με πηγές, η Σενσόρι πέταξε στην Αυστραλία για να είναι με την οικογένειά της, ενώ ο 47χρονος ράπερ βρίσκεται στο Τόκιο.

Οι πηγές πρόσθεσαν στο TMZ ότι ο ράπερ έχει πει στους φίλους του ότι έχει τελειώσει με τη σύζυγό του και θέλει να είναι και πάλι μόνος. Έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ έκαναν ψώνια στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. 

Ανάλογη φήμη πάντως είχε κυκλοφορήσει και πριν σχεδόν έναν χρόνο, όταν στις 17 Νοεμβρίου, η U.S. Sun ανέφερε ότι ο Γουέστ και η Σενσόρι πέρασασν χρόνο χωριστά από τον Οκτώβριο. Μια πηγή υποστήριξε ότι η σχέση με τον Γουέστ  την είχε «επιβαρύνει» . Οι φίλοι της φέρεται είχαν επέμβει για να την πείσουν να χωρίσει με τον ράπερ. 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice