Η αρχή της γνωριμίας των πριγκίπων Χάρι και Ουίλιαμ με τον Sean Diddy Combs
© EPA
Celebrities

Σκάνδαλο Diddy: Πότε και γιατί σταμάτησε να καλεί Χάρι και Ουίλιαμ στα πάρτι του;

Η εμπλοκή των πριγκίπων Χάρι και Ουίλιαμ στα freak off parties του διαβόητου ράπερ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι γνωρίζονταν αρκετά καλά με τον ράπερ Diddy και σύχναζαν στα πάρτι του

Υπάρχουν δύο αλήθειες για το τέλος της σχέσης του υπόδικου Sean Diddy Combs με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, για την παρουσία τους στα οργιαστικά πάρτι του και για το τέλος αυτής της σχέσης: και οι δύο... αλήθειες έχουν ακουστεί ανοιχτά και δημοσίως από έγκυρα ΜΜΕ του εξωτερικού. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις η αντικειμενική πραγματικότητα είναι μία και λέει ότι τόσο ο Ουίλιαμ όσο και ο Χάρι, στα χρόνια της νιότης τους ήταν επίτιμοι προσκεκλημένοι αυτών των πάρτι.

Πώς, όμως, τελείωσε αυτή η glamorous σχέση, που τώρα δημιουργεί ελαφρύ –για την ώρα- πονοκέφαλο στα δύο αδέλφια, ασχέτως αν έχουν διαρραγεί οι μεταξύ τους συγγενικοί δεσμοί; Η εκδοχή του παλατιού, έτσι όπως διατυπώθηκε από τον βασιλικό συγγραφέα, Κρίστοφερ Άντερσεν, λέει ότι ήταν το Παλάτι που κάποια στιγμή αποφάσισε να πατήσει «φρένο» σ’ αυτές τις ξέφρενες νυχτερινές εξόδους των νεαρών τότε Ουίλιαμ και Χάρι και στις κακές συναναστροφές με τον Diddy.

Ο Άντερσεν, σχολιάζοντας μία παλαιότερη συνέντευξη του έκπτωτου μεγιστάνα της μουσικής, στο Fox News αποκάλυψε ότι ο Diddy ήθελε διακαώς τα δύο αδέλφια στη λίστα προσκεκλημένων των έκλυτων πάρτι του, καθώς του άρεσε που οι δυο τους, αν και μέλη της βασιλικής οικογένειας, έμπλεκαν συνεχώς σε μπελάδες.  

«Ο Diddy προσκαλούσε τόσο τον Ουίλιαμ όσο και τον Χάρι όταν ήταν νέοι, που έμπλεκαν και οι ίδιοι σε μπελάδες. Προφανώς, μιλάμε για την εποχή που οι δύο πρίγκιπες ήταν συχνά στα πρωτοσέλιδα των tabloids ως party animals με καμώματά τους σε νυχτερινά κέντρα μέσα και γύρω από το Λονδίνο. Ο Diddy είχε σκοπό να συνεχίσει να τους προσκαλεί στα πάρτι του. Αλλά αυτές οι προσκλήσεις απορρίπτονταν σοφά, και αφού ο Ουίλιαμ και η Κέιτ αρραβωνιάστηκαν, ο Diddy πήρε χαμπάρι ότι τα πράγματα άλλαξαν και σταμάτησε να τους προσκαλεί εντελώς», είπε ο Άντερσεν κατά την εκδοχή του Παλατιού.

Η αρχή της γνωριμίας των πριγκίπων Χάρι και Ουίλιαμ με τον Sean Diddy Combs
Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, με τους Κάνιε Ουέστ και Diddy από εκείνη την πρώτη γνωριμία τους στη φιλανθρωπική συναυλία στη μνήμη της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα © Getty Images

Ωστόσο, και ο Diddy είχε αναφερθεί σε αυτό το τέλος της σχέσης με τα δύο νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας, λέγοντας ότι ήταν δική του πρωτοβουλία να σταματήσουν οι προσκλήσεις. Τη συγκεκριμένη εκδοχή υποστήριξε ο 54χρονος σήμερα Combs, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του το 2011 στην εκπομπή «The Graham Norton Show».

Όταν, λοιπόν, ο παρουσιαστής ρώτησε τότε τον Diddy για το αν οι δύο πρίγκιπες ήταν ακόμη στη λίστα των επίτιμων προσκεκλημένων του, ο ράπερ είχε απαντήσει, γελώντας: «Όχι πια»

«Μην μας καταστρέψετε τον βασιλικό γάμο», τον είχε παρακαλέσει αστειευόμενος ο παρουσιαστής, με αποτέλεσμα ο Combs να τον διαβεβαιώσει ότι οι πρίγκιπες δεν προσκαλούνται πλέον.

«Πιστέψτε με, έχουν βγει από τη λίστα», είχε πει τότε. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αναφορικά με την αρχή αυτής της «κακής» γνωριμίας των βασιλικών αδελφών με τον τότε παντοδύναμο ράπερ, οι τρεις τους είχαν γνωριστεί όταν εκείνος εμφανίστηκε σε μια φιλανθρωπική συναυλία προς τιμήν της εκλιπούσας μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 2007.

Στο Παλάτι δεν είχαν χαρεί και ιδιαίτερα με αυτή τη νέα επαφή και οι φήμες λένε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, πολύ πριν τον θάνατό της, είχε εκφράσει την αποδοκιμασία της για τη συναναστροφή των εγγονών της με τον ράπερ, για τον οποίο από τότε υπήρχαν φήμες –και δεδομένα- για τις σοβαρές περιπέτειές του με τον Νόμο.

Σημειώνεται ότι μετά την έφοδο στα σπίτια του Combs τον Μάρτιο, έρχονται στο φως παλαιότερα περιστατικά ενώ ειδικά το Tik Tok έχει μετατραπεί σε πλατφόρμα μαζικών cancel διασήμων, λόγω της σχέσης τους μαζί του. Ο ίδιος παραμένει προφυλακισμένος στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και εκφράζονται ακόμη και φόβοι για τη ζωή του.

Με στοιχεία από People.com, FoxNews, PageSix.com

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice