Μπλέικ Λάιβλι και Αν Χάθαγουεϊ είχαν πρόβλημα με την ίδια δημοσιογράφο
© YouTube / Tik Tok / Getty Images / Athens Voice
Celebrities

Δεν ήταν μόνο η Μπλέικ Λάιβλι...: Η συγνώμη της Αν Χάθαγουεϊ

Η ηθοποιός ζήτησε συγνώμη για την κακή συμπεριφορά της στη δημοσιογράφο που κόντεψε να παραιτηθεί μετά από κόντρα με τη Λάιβλι on air

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπλέικ Λάιβλι και Αν Χάθαγουεϊ έκαναν τη ζωή δύσκολη σε δημοσιογράφο πριν από χρόνια

Πριν από λίγο καιρό, εν μέσω του γενικευμένου cancel της Μπλέικ Λάιβλι, η δημοσιογράφος Κέρστι Φλάα είχε αποκαλύψει ότι η ηθοποιός την είχε κάνει να νιώσει τόσο άσχημα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που λίγο έλειψε να παραιτηθεί από τη δουλειά της. Τώρα, μια άλλη χολιγουντιανή σταρ, η Αν Χάθαγουεϊ παραδέχθηκε ότι η συμπεριφορά της ήταν τουλάχιστον απρεπής απέναντι στη συγκεκριμένη δημοσιογράφο και όταν εκείνη της πήρε συνέντευξη στο περιθώριο της πρεμιέρας τότε της ταινίας «Οι Άθλιοι».

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια επιτυχιών όπως το Devil Wears Prada, ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά της, εν αντιθέσει με τη Λάιβλι, και αφού η εν λόγω δημοσιογράφος –που μάλλον δεν το ‘χει και ιδιαίτερα με τις συνεντεύξεις- μοιράστηκε ένα απόσπασμα της κουβέντας τους από το μακρινο 2012 TikTok.

Η Φλάα αποκάλυψε στους followers της στο TikTok ότι ένας εκπρόσωπος της σταρ του «Devil Wears Prada» επικοινώνησε μαζί της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα μήνυμα συγγνώμης από την ηθοποιό μια μέρα αφότου το βίντεό της είδε το φως της δημοσιότητας.

«Πρέπει να πω ότι σοκαρίστηκα αρκετά. Δεν περίμενα καθόλου να επικοινωνήσει μαζί μου. Νόμιζα ότι δεν θα έβλεπε καν αυτό το βίντεο, αλλά το είδε και έκανε κάτι ομολογουμένως εκπληκτικό», δήλωσε η δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας ότι η Χάθαγουεϊ της έστειλε ένα “μακροσκελές email” στο οποίο εξηγούσε τι περνούσε εκείνη την περίοδο και ζητούσε συγγνώμη «που έδωσε [στη Φλάα] μια απαίσια συνέντευξη».

@kjerstiflaa

This didn’t go as planned. 🫣Watch my lateat episode on YouTube where i go down memory lane showing another cringe interview. Link in bio ⬆️ #annehathaway #foryou #celebritytiktok

♬ original sound - Flaawsome Talk

Στο αρχικό απόσπασμα της σύντομης αλληλεπίδρασής τους, η οποία έλαβε χώρα καθώς η Χάθαγουεϊ προωθούσε το «Lès Miserables», η δημοσιογράφος ξεκίνησε τη συνέντευξή της ζητώντας αστειευόμενη από τη Χάθαγουεϊ να απαντήσει στην πρώτη ερώτησή της.. τραγουδώντας.

«Θα σου τραγουδήσω την ερώτηση και εσύ μπορείς να τραγουδήσεις πίσω την απάντηση», ακούγεται να λέει η Φλάα γελώντας στην ηθοποιό, η οποία ωστόσο –και με το δίκιο της- δεν χάρηκε ιδιαιτέρως με το εύρημα έναρξης της κουβέντας τους και φυσικά δεν το έκρυψε. «Λοιπόν, δεν θα το κάνω αυτό, αλλά είσαι παραπάνω από ευπρόσδεκτη να τραγουδήσεις εσύ», της είπε χαρακτηριστικά.

Η δημοσιογράφος συνέχισε το ίδιο άβολο, κάνοντας στην ηθοποιό ερωτήσεις που πήγαιναν κάπως έτσι: «Θυμάσαι τον πρώτο σου έρωτα;» και «πιστεύεις ότι ο έρωτας είχε περισσότερο πάθος κατά την περίοδο κατά την οποία εκτυλίσσεται η πλοκή των Αθλίων;» Η Χάθαγουεϊ στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ότι δεν εγκρίνει τις ερωτήσεις –που, για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι και ακριβώς σπουδαίες- και απαντά μονολεκτικά «όχι».

Η Φλάα στη συνέχεια και σε αυτό το αμήχανο βίντεο παραπέμπει τους followers της να παρακολουθήσουν το υπόλοιπο cringe στιγμιότυπο στο κανάλι της στο YouTube, ενώ ακούγεται να λέει ότι «τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε».

Στο TikTok της Τρίτης, η Flaa είπε ακόμη: «[Η συγγνώμη της Hathaway] ήταν τόσο συγκινητική για μένα. Και μόνο που μιλάω γι' αυτό με κάνει σχεδόν να δακρύζω. Ήμουν τόσο ευγνώμων που το έκανε αυτό». Ήταν ένα πολύ προσωπικό σημείωμα και αποφασίσαμε ότι δεν θα μοιραστώ τι ακριβώς υπήρχε στο email, αλλά ήθελα απλώς να μοιραστώ μαζί σας τι έκανε, γιατί σκέφτηκα ότι ήταν τόσο καταπληκτικό».

Αν και δεν μοιράστηκε τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες του email της ηθοποιού, η δημοσιογράφος είπε ότι απάντησε στο email της βραβευμένης με Όσκαρ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τη συγγνώμη και προτείνοντας της να κάνουν ακόμα μία συνέντευξη μαζί...

«Της είπα: ‘Αν ποτέ θελήσεις να κάτσεις να μιλήσουμε γι' αυτό, είμαι εδώ’. Και με κάλεσε να της πάρω συνέντευξη για την επόμενη ταινία της που θα βγει τον Μάιο. Σέβομαι τόσο πολύ τους ανθρώπους που παραδέχονται τα λάθη τους και ζητούν συγνώμη. Η συγνώμη είναι μια τόσο δυνατή λέξη», πρόσθεσε η ίδια, αναφερόμενη πιθανότατα στο άλλο άβολο περιστατικό με τη Λάιβλι, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για το σχόλιό της περί “μικρού καρούμπαλου”. Βέβαια, ούτε λέξη για τη δική της απρέπεια να ρωτήσει για την εγκυμοσύνη της και ενώ εμφανώς η ηθοποιός δεν ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό...

Η Φλάα, φυσικά και αναφέρθηκε ξανά (και ξανά) στο συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας ότι... συγχωρεί τη Λάιβλι (κάποιος να το πει στην ηθοποιό, γιατί λογικά έκτοτε θα ζει μέσα στην αγωνία).

The Blake Lively interview that made me want to quit my job.

«Έχει περάσει πολύς καιρός τώρα, δεν κρατάω κακία γι' αυτό», καταλήγει η δημοσιογράφος στο συγκεκριμένο βίντεο στο Tik Tok. Ευτυχώς και πέρα απ’ όσους απολαμβάνουν τα cancel, υπήρξαν αρκετοί σχολιαστές που παρατήρησαν ότι η δημοσιογράφος έχει μια μάλλον στρεβλή άποψη για τις συνεντεύξεις διασήμων, ότι ο τρόπος με τον οποίο κάνει ερωτήσεις είναι μάλλον αγενής και ότι κάποιες ερωτήσεις τις κάνουμε σε φίλους μας ή έστω σε ανθρώπους που γνωρίζουμε πολύ καλά και όχι σε αγνώστους που τυχαίνει να είναι διάσημοι.

Στην περίπτωση της Χάθαγουεϊ, η ηθοποιός φάνηκε απλώς προνοητική και ευγενής με κάποιαν που προσπαθεί να κερδίσει δημοσιότητα από τις δικές της άτυχες στιγμές στα media… Και αυτή είναι μια αλήθεια, που δεν χωράει συγνώμη.

Με στοιχεία από PageSix.com, Variety.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice