Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ
Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ © ETIENNE LAURENT /EPA
Celebrities

«Εξερράγη o κόσμος μου»: Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ

«Νιώθεις θλίψη. Νιώθεις απελπισμένη»

62224-137655.jpg
Newsroom |

 Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ στο περιοδικό Interview

Μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στην 50ή επέτειο των American Music Awards αυτή την εβδομάδα, η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Interview για τον εορτασμό της 55ης επετείου του. Σε συζήτηση με την κωμικό Nikki Glaser, μίλησε με ειλικρίνεια για τη νέα της ζωή μετά το διαζύγιο με τον επί δύο χρόνια σύζυγό της Μπεν Άφλεκ, τη μοναξιά και για το πώς ένα «ταραχώδες καλοκαίρι» εν μέσω του διαζυγίου της επηρέασε την προσωπική της άποψη για τη ζωή.

«Είναι μια διαδικασία που διαρκεί μια ολόκληρη ζωή. Νομίζω ότι αυτό είναι που αγαπώ στη ζωή, ότι δεν υπάρχει σημείο άφιξης. Υπάρχει μόνο το να γίνεσαι καλύτερος και να εξελίσσεσαι αν το θέλεις. Ή μεγαλώνεις ή πεθαίνεις και δεν θέλω να πεθάνω», δήλωσε η σταρ του Unstoppable για το ταξίδι της στην αγάπη για τον εαυτό της. «Και ναι, υπάρχουν στιγμές που νόμιζα ότι το είχα καταλάβει και μετά η ζωή λέει: «Ας σου στείλουμε κάτι άλλο και ας δούμε αν θα το χάψεις. Για να δούμε αν πραγματικά έχεις μάθει αυτό το μάθημα. Και δεν το είχα κάνει» είπε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η J.Lo πρόσθεσε ότι η εργασία πάνω στον εαυτό της της έφερε νέες προοπτικές. «Αλλά πρέπει να είσαι υγιής. Πρέπει να είσαι πλήρης, αν θέλεις κάτι πιο ολοκληρωμένο. Πρέπει να είσαι καλή με τον εαυτό σου. Νόμιζα ότι το έμαθα αυτό, αλλά δεν το έμαθα. Και τότε, αυτό το καλοκαίρι, έπρεπε να πω: «Πρέπει να φύγω και να είμαι μόνη μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω αυτό» αποκάλυψε η σταρ.

«Νιώθεις μοναξιά, είναι άγνωστο, τρομακτικό. Νιώθεις θλίψη. Νιώθεις απελπισμένη», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Όσο για το αν το διαζύγιο ήταν δύσκολο; 'Ηταν «γ@ δύσκολο» όμως η ίδια δηλώνει αισιόδοξη για το τι μέλλει γενέσθαι. «Τώρα, μου ακούγεται σαν να έχεις έναν νέο πήχη για τον επόμενο άνθρωπο που θα έρθει», είπε η Nikki, για να απαντήσει η J.Lo: «Το θέμα είναι το εξής: Δεν υπάρχει νέος πήχης γιατί δεν ψάχνω για κανέναν. Πώς σου φαίνεται αυτό;»

Τα μαθήματα που πήρε η Τζένιφερ Λόπεζ

«Υπάρχει μόνο το να γίνεσαι καλύτερος και να εξελίσσεσαι, αν το θέλεις. Ή μεγαλώνεις ή πεθαίνεις, και δεν θέλω να πεθάνω» είπε. «Και ναι, υπάρχουν στιγμές που νόμιζα ότι το είχα καταλάβει και μετά η ζωή λέει: "Ας σου στείλουμε κάτι άλλο και ας δούμε αν θα το χάψεις. Για να δούμε αν πραγματικά έμαθες αυτό το μάθημα". Και δεν το είχα μάθει».

«Το καταλαβαίνω αυτό τώρα με έναν πολύ βαθύτερο τρόπο, πράγμα που δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω λάθη στο μέλλον, αλλά και πάλι, όταν όλο το σπίτι σου ανατινάζεται, στέκεσαι εκεί μέσα στα ερείπια και σκέφτεσαι: "Πώς θα γίνει για να μη συμβεί ποτέ ξανά αυτό;"».

Με πληροφορίες από Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice