Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ο Τζάστιν Μπίμπερ μετά το σκάνδαλο Diddy

«Φέρνει στην επιφάνεια κάποιες πραγματικά ενοχλητικές και άσχημες αναμνήσεις»

Newsroom |

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ο Τζάστιν Μπίμπερ μετά το σκάνδαλο Diddy - «Φέρνει στην επιφάνεια κάποιες πραγματικά ενοχλητικές και άσχημες αναμνήσεις»

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Τζάστιν Μπίμπερ, καθώς ο άλλοτε στενός του φίλος Sean «Diddy» Combs αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα.

«Ο Justin βρίσκεται σε δύσκολη ψυχική κατάσταση αυτή τη στιγμή», υποστήριξε πηγή στο Us Weekly την Τετάρτη. «Έχει μια τέτοια ιστορία με τον Diddy και οι κατηγορίες εναντίον του είναι δύσκολο να τις επεξεργαστεί».

Ένας άλλος ισχυρίστηκε στο πρακτορείο ότι ο τραγουδιστής του είναι «εντελώς αηδιασμένος» από το σκάνδαλο του Combs και ότι τον έχουν «συμβουλεύσει» να «μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά» από όλα τα πράγματα που σχετίζονται με αυτό.

Ο Μπίμπερ εθεάθη πρόσφατα δημοσίως να εμφανίζεται σκυθρωπός. Ο τραγουδιστής του «Lonely» φωτογραφήθηκε την περασμένη Παρασκευή να φεύγει μόνος του από το hotspot των διασημοτήτων Chateau Marmont στο Λος Άντζελες.

Τον απαθανάτισαν με ένα σκοτεινό και σκεπτικό βλέμμα στο πρόσωπό του, καθώς καθόταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του.

© PageSix

Ωστόσο, μια τρίτη πηγή δήλωσε την Τετάρτη στο Us Weekly ότι ο Μπίμπερ επικεντρώνεται περισσότερο στις θετικές πτυχές της ζωής του, όπως η φροντίδα του νεογέννητου γιου του, Τζακ, με τη σύζυγό του Χέιλι Μπίμπερ.

«Η ευτυχία του που είναι μπαμπάς έχει υπερκεράσει το άγχος του για τον Diddy», είπε ο εσωτερικός συνεργάτης πριν επαναλάβει ότι ο ποπ σταρ δεν θέλει «να έχει καμία σχέση» με τα θέματα του Diddy.

Το όνομα του Μπίμπερ έχει αναφερθεί πολλές φορές και τα βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Παρά το γεγονός ότι ο Μπίμπερ φέρεται να θέλει να πάρει αποστάσεις από τον Diddy, το όνομά του έχει αναφερθεί πολλές φορές λόγω της προηγούμενης φιλίας του με τον ράπερ του «Last Night» όταν ήταν μόλις έφηβος.

Τον Μάρτιο, ένα παλιό βίντεο στο YouTube σχετικά με τις «48 ώρες με τον Diddy» επανεμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

«Το πού κάναμε παρέα και τι κάναμε, δεν μπορούμε πραγματικά να το αποκαλύψουμε, αλλά είναι σίγουρα το όνειρο ενός 15χρονου», είπε ο Diddy για το χρόνο που περνούσε με τον τότε έφηβο ποπ σταρ στο κλιπ.

«Θα κάνουμε full buck full crazy», πρόσθεσε τότε ο ράπερ του “Bad Boy for Life”. Τον ίδιο μήνα, ένα δεύτερο κλιπ που έδειχνε έναν για άλλη μια φορά νεαρό Μπίμπερ να νιώθει φανερά άβολα όταν ο Combs τον αντιμετώπισε για το γιατί δεν κάνουν παρέα «όπως κάποτε», ήρθε επίσης στην επιφάνεια.

«Προσπάθησες να έρθεις σε επαφή μαζί μου σε όλη τη διάρκεια όλων των [συνεργατών] μου και ό,τι άλλο - αλλά ποτέ δεν πήρες τον αριθμό μου, οπότε θέλεις τον αριθμό μου;» απάντησε ο Μπίμπερ κατά τη διάρκεια της αμήχανης αλληλεπίδρασης.

Πιο πρόσφατα, ένα τρίτο κλιπ με τον Combs να προειδοποιεί τον Bieber ότι «ξέρει καλύτερα από το να μιλάει για τα πράγματα που κάνει με τον μεγάλο αδελφό Puff», ενώ βρισκόταν στο «Jimmy Kimmel Live» το 2011, τράβηξε επίσης τα βλέμματα.

Το σκάνδαλο Diddy

Ο αμφιλεγόμενος μεγιστάνας της μουσικής έχει κατηγορηθεί για εμπορία σεξ, εκβιασμό, απάτημετά από ομοσπονδιακή έρευνα που περιελάμβανε επιδρομές στα σπίτια του στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι.

Έχει επίσης κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση σε 25 ανηλίκους, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου που ήταν 9 ετών τότε.

Επιπλέον, φέρεται να κυκλοφορεί ένα sex tape του 54χρονου Combs με έναν άνδρα διάσημο «πιο υψηλού προφίλ» από εκείνον.

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα The Post την περασμένη εβδομάδα ότι ο ανώνυμος σταρ είναι «τρομοκρατημένος» από το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το υλικό, προσθέτοντας: «Αισθάνεται σαν προδοσία και παραβίαση και προκαλεί πολλά προβλήματα».

«Φέρνει στην επιφάνεια κάποιες πραγματικά ενοχλητικές και άσχημες αναμνήσεις», συνέχισε η πηγή.

«Αισθάνεται ότι θυματοποιήθηκε πριν από χρόνια και τώρα θυματοποιείται ξανά. Αν αυτό το υλικό βγει στη δημοσιότητα, θα τον ακολουθεί για όλη του τη ζωή. Θα είναι στο διαδίκτυο για πάντα».

Ο Combs έχει ισχυριστεί ότι είναι αθώος και έχει αρνηθεί κάθε αδίκημα. Η μητέρα του, Janice Small Combs, αποκάλεσε πρόσφατα το σκάνδαλο του γιου της «δημόσιο λιντσάρισμα».

«Ο γιος μου δεν είναι το τέρας που τον έχουν ζωγραφίσει και του αξίζει η ευκαιρία να πει τη δική του πλευρά», ανέφερε σε δήλωσή της το Σαββατοκύριακο. «Μπορώ μόνο να προσεύχομαι να είμαι ζωντανή για να τον δω να λέει την αλήθεια του και να δικαιώνεται».

Με πληροφορίες από PageSix