Μπιγιόνσε: Επίσημη πρώτη μετά το σκάνδαλο Diddy

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε event επί αμερικανικού εδάφους, αλλά...

Look Team |

Η Μπιγιόνσε στην πρώτη της εμφάνιση μετά τις θεωρίες συνωμοσίας

Εμφάνιση – έκπληξη έκανε το βράδυ της Τρίτης η Μπιγιόνσε και αυτή ήταν η επίσημη πρώτη εμφάνισή της από τη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο Diddy, ανάγκαζοντας τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της Jay – Ζ σε «εξαφάνιση», προκειμένου να αποφύγουν δημοσιογράφους και κατακραυγή, η οποία τροφοδοτείται από την cancel culture.

Είχε προηγηθεί μία εμφάνιση της Μπιγιόνσε στο Παρίσι, στο πλαίσιο ενός event για ποτό, ωστόσο δεν δόθηκε μεγάλη βαρύτητα, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε ελάχιστα και σύμφωνα με όσα έγιναν τότε γνωστά (στις 23 Σεπτεμβρίου) αποχώρησε νωρίς και χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης, η Μπιγιόνσε έκανε θεαματική επιστροφή στη δημόσια ζωή, στα βραβεία «Women of the Year 2024» του Glamour στη Νέα Υόρκη, φορώντας δημιουργία από την ανοιξιάτικη συλλογή έτοιμων ενδυμάτων 2025 του Sergio Hudson, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα τον περασμένο μήνα.

Η Μπιγιόνσε, που όλο το προηγούμενο διάστημα βλέπει το όνομά της καθώς και αυτό του συζύγου της να εμπλέκονται σε κάθε πιθανή θεωρία συνωμοσίας που ακολουθεί τη σύλληψη Diddy, εμφανίστηκε με χρυσή μεταξωτή φούστα, την οποία συνδύασε με στενό μπλουζάκι στο χρώμα του βούτυρου και ένα καμηλό παλτό από fake γούνα με την υπογραφή της designer της Adrienne Landau, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με χρυσές γόβες ρετρό ζώνη.

Το εντυπωσιακό στοιχείο, ωστόσο, ήταν τα μαλλιά της Μπιγιόνσε σε ξανθό χρώμα και χτενισμένα αλά Μέριλιν, το οποίο σχολιάστηκε ιδιαίτερα, καθώς δεν εκτιμήθηκε και τόσο το homage στην ιέρεια του σεξ και δυστυχώς έγιναν και συγκρίσεις με την εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν, με το ιστορικό φόρεμα που είχε επιλέξει από την γκαρνταρόμπα της ηθοποιού, στο οποίο και τελικά προξένησε σημαντικές φθορές.

Ας σημειωθεί, ότι η Μπιγιόνσε αποφάσισε να παρευρεθεί τελικά στο event, προκειμένου να υποστηρίξει τη μητέρα της Tina Knowles, η οποία τιμήθηκε ως μία από τις γυναίκες της χρονιάς 2024 του Glamour.

Καθισμένη στο πλήθος, η Beyoncé εθεάθη να δακρύζει καθώς η μητέρα της έβγαζε λόγο στη σκηνή, αναλογιζόμενη τη μητρότητα.

«Ήμουν τόσο ευλογημένη στη ζωή μου για να κάνω πολλά πράγματα», είπε η Knowles. «Είχα πολλές καριέρες, αλλά πάντα έλεγα ότι η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ είναι να είμαι μητέρα. Είχα το προνόμιο να μεγαλώσω και να βοηθήσω να μεγαλώσουν τέσσερις κόρες. Δύο που γεννήθηκαν από εμένα και δύο που ήταν ένα δώρο για εμένα από τον Θεό».

 Η Kelly Rowland, την οποία η Knowles θεωρεί επίσης κόρη της, εμφανίστηκε επίσης για να τιμήσει την επιχειρηματία. Επέλεξε ένα εκθαμβωτικό μαύρο-χρυσό ασορτί σετ από τη συλλογή υψηλής ραπτικής του Gaurav Gupta για την άνοιξη 2023.

Η Μπιγιόνσε φωτογραφήθηκε αρκετά, όμως, απέφυγε δηλώσεις και κουβέντες στο περιθώριο της εκδήλωσης, κάτι που τα ξένα media απέδωσαν στη σκληρή κριτική που υφίσταται το τελευταίο διάστημα για τη στενή φιλική της σχέση με τον υπόδικο και προφυλακισμένο ράπερ Diddy.

Με πληροφορίες από Glamour, Vogue, Fashionista.com