Κάνιε Γουέστ: Η λίστα αφόρητων κανόνων προς τη Σενσόρι

Λίγο μετά την είδηση περί διαζυγίου του ράπερ, έρχονται στο φως οι απαιτήσεις από τη νεαρή σύζυγό του

Ο Κάνιε Γουέστ αρρώστησε τη Σενσόρι με τις «υψηλές απαιτήσεις» του

Πριν από δύο ημέρες ήρθε στο φως η είδηση περί επικείμενου διαζυγίου του Κάνιε Γουέστ και της Μπιάνκα Σενσόρι και μαζί με αυτήν αποκαλύπτονται σταδιακά οι λόγοι αυτής της κρίσης, που δεν ήταν άλλοι από τη λίστα εξουθενωτικών απαιτήσεων του ράπερ από τη νεαρή σύζυγό του.

Όπως αποκαλύπτεται τώρα, οι «υψηλές προσδοκίες» του Γουέστ από τη Σενσόρι, αλλά και όσα δικτατορικά φέρεται να της είχε επιβάλλει από τη μέρα που αποφάσισαν να είναι μαζί «αρρώστησαν» τη σχεδιάστρια, την οποία από καιρό οι φήμες την ήθελαν να προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε μία απολύτως τοξική σχέση.

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2022, έχει βιώσει «σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα» και «η σχέση τους είναι σίγουρα δύσκολη», δήλωσε την Πέμπτη ασφαλής πηγή στο Us Weekly.

«Είχαν πολλές διαφωνίες σχετικά με το ότι ο Κάνιε είχε υψηλές προσδοκίες από εκείνη και το γάμο τους. Η Μπιάνκα ήξερε σε τι έμπλεκε, όταν τον παντρευόταν, αλλά, καθώς περνούσαν οι μήνες, ο τρόπος ζωής τους είχε σαφή επίδραση στον ψυχισμό της. Άλλαξε γνώμη και του το εξέφρασε πρόσφατα. Και η αλήθεια είναι ότι ο Κάνιε δεν το πήρε καλά όλο αυτό, αλλά εργάζονται πάνω σε αυτό μαζί», επέμεινε η πηγή.

Η Σενσόρι, η οποία ταξιδεύει συχνά σε όλο τον κόσμο μαζί με τον διάσημο σύζυγό της, φέρεται επίσης να έχει «βαρεθεί τα ταξίδια» και να θέλει να παραμείνει στο Λος Άντζελες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κατά την ίδια πηγή, παρά τις εικασίες για τα προβλήματα στον γάμο τους, ο 47χρονος ράπερ και η 29χρονη σχεδιάστρια «αυτή τη στιγμή είναι εντάξει και δεν υπάρχουν σκέψεις για διαζύγιο».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το ζευγάρι βρέθηκε στο επίκεντρο των φημών περί χωρισμού, καθώς το TMZ ανέφερε ότι ο Γουέστ φέρεται να αποκάλυψε στους φίλους του την επιθυμία του να πάρει διαζύγιο από την Σενσόρι και να μετακομίσει για πάντα στην Ιαπωνία. Βέβαια, η φήμη περί διαζυγίου διαλύθηκε σχετικά γρήγορα, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί σε εμπορικό κέντρο του Τόκιο, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από πολύ καιρό. Ακόμα και έτσι, πάντως, ακόμα και πριν από το δημοσίευμα του ΤΜΖ υπήρχαν σοβαρές ενστάσεις αναφορικά με τη δυναμική του γάμους τους και τους τρόπους με τους οποίους ο Γουέστ καταπιέζει τη νεαρή γυναίκα, την έχει απομονώσει από συγγενείς και φίλους και της έχει επιβάλλει έναν μάλλον τοξικό τρόπο ζωής που την έχει οδηγήσει στα όριά της.

© Getty Images

Μάλιστα, πέρσι ένα εκτενέστατο δημοσίευμα είχε κατονομάσει τη «λίστα κανόνων» που ο Γουέστ έχει την απαίτηση να εφαρμόζει η Σενσόρι. Ποιοι είναι, όμως, αυτοί οι εξουθενωτικοί για τη νεαρή γυναίκα κανόνες και μάλιστα εν έτει 2024;

Πρόκειται για αυστηρούς περιορισμούς που αφορούν τη διατροφή της, το ντύσιμο και τις συναναστροφές της. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το μοντέλο από την Αυστραλία εμφανίζεται σχεδόν γυμνή στο πλευρό του Κάνιε Γουέστ και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί τις φαντασιώσεις του ράπερ, ενώ κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει τις οργισμένες αντιδράσεις και τον προβληματισμό των γονιών της.

«Είναι επίσης υποχρεωμένη να τρώει συγκεκριμένα τρόφιμα και να γυμνάζεται, παρόλο που ο Kanye δεν γυμνάζεται», είχε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες μία πηγή στη Daily Mail, επισημαίνοντας ταυτόχρονα και τους περιορισμούς που βιώνει η Σενσόρι αναφορικά με τις παρέες, τους φίλους και την οικογένειά της.

Όλα τα παραπάνω είχαν κάνει την οικογένεια και τους φίλους της σχεδιάστριας να «ανησυχούν εξαιρετικά» για την ευημερία της και κυρίως για την ψυχική της σταθερότητα.

«Η Μπιάνκα έχει κολλήσει και οι φίλοι της προσπαθούν να τη σώσουν, αλλά κανείς δεν μπορεί λόγω των περιορισμών που έχει θέσει ο Κάνιε [γύρω της]», δήλωσε στη Daily Mail τον Σεπτέμβριο του 2023 μια πηγή που περιγράφεται ως “στενή φίλη”.

«Όλοι είναι εξαιρετικά ανήσυχοι. Δεν είναι αυτή που είναι. Είναι ένα απίστευτα ειλικρινές και ζωηρό άτομο που ποτέ δεν θα κρατούσε το στόμα της κλειστό». Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό ο Γουέστ έχει πάρει τον έλεγχο των social media της συζύγου του, μην επιτρέποντας της να αναρτά οτιδήποτε δεν έχει πάρει την έγκρισή του.

Με πληροφορίες από ΤΜΖ, PageSix.com, Daily Mail