Η Νικόλ Κίντμαν σε μια εξαιρετικά αμήχανη στιγμή με τη Σάλμα Χάγιεκ
© Bauer-Griffin/GC Images Getty Images
Celebrities

Νικόλ Κίντμαν – Σάλμα Χάγιεκ: Κόντρα μπροστά στις κάμερες

Οι δύο ηθοποιοί είχαν ένα θερμό επεισόδιο κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ σε ένταση στην επίδειξη του Balenciaga

Κάπως άφωνοι θεατές και παπαράτσι βρέθηκαν να παρακολουθούν ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Νικόλ Κίντμαν και τη Σάλμα Χάγιεκ κατά τη διάρκεια της επίδειξης στο Balenciaga στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η στιγμιαία κόντρα ανάμεσα στην Κίντμαν και τη Χάγιεκ έρχεται στο φως τώρα και θα είχε αποσιωπηθεί, αν το Tik Tok δεν είχε αποφασίσει να κάνει expose την άβολη στιγμή ανάμεσα στις δύο κυρίες της βιομηχανίας του Χόλιγουντ. Ωστόσο, τι συνέβη ανάμεσά τους;

Το Σαββατοκύριακο, ένα βίντεο των δύο πρωταγωνιστριών αποκαλύπτει ότι η Κίντμαν έσπρωξε με κάποιον εκνευρισμό το χέρι της Χάγιεκ μακριά και όταν οι δυο τους ετοιμάζονταν να ποζάρουν μπροστά στους φωτογράφους μαζί με την τραγουδίστρια Katy Perry.

Η Νικόλ Κίντμαν σε μια εξαιρετικά αμήχανη στιγμή με τη Σάλμα Χάγιεκ
© Tik Tok

Όταν ένας φωτογράφος ζήτησε «ακόμα μία» φωτογραφία, η Χάγιεκ προσπάθησε να κάνει την Κίντμαν να γυρίσει στη θέση της –η οποία είχε ήδη γυρίσει την πλάτη της στους φωτογράφους- και εδώ ακριβώς είναι η στιγμή που η ηθοποιός του «Moulin Rouge!» φαίνεται να αρπάζει το χέρι της Χάγιεκ και να το σπρώχνει μακριά.

Στη συνέχεια έδωσε ένα φιλί στην Perry και φαίνεται να ανταλλάσσει μερικές κουβέντες με την πρωταγωνίστρια του «Frida» πριν απομακρυνθεί.

Δεν είναι σαφές τι είπαν η 57χρονη Αυστραλή ηθοποιός και η Χάγιεκ μεταξύ τους, αλλά αφού η Κίντμαν απομακρύνθηκε, η Χάγιεκ είπε: «Ναι, παρακαλώ. (Δέχομαι) συμβουλές».

Κάποιος - πιθανότατα η Κίντμαν - είπε τότε: «Δεν τις χρειάζεσαι», στην οποία η Χάγιεκ ακούγεται να απαντά: «Τις χρειάζομαι».

Στη συνέχεια, η Χάγιεκ πόζαρε για λίγο ακόμα με την Perry, η οποία έδειχνε πολύ πιο πρόθυμη να φωτογραφηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Κίντμαν προχώρησε σε δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο της μητέρας της στις αρχές Σεπτεμβρίου και πάντα ντυμένη –από την κορφή ως τα νύχια- στα μαύρα. Η πρωταγωνίστρια του «Cold Mountain» είχε κάνει γνωστή την είδηση του θανάτου της μητέρας της, Τζανέλ Αν Κίντμαν, λίγες ώρες πριν βραβευτεί ως καλύτερη ηθοποιός στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για το ρόλο της στο «Babygirl».

Ως φόρο τιμής στη μητέρα της, η Νικόλ μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί φωτογραφίες και το ακόλουθο μήνυμα: «Η αδελφή μου και εγώ μαζί με την οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έκρηξη αγάπης και καλοσύνης που νιώσαμε αυτή την εβδομάδα».

«Κάθε μήνυμα που λάβαμε από εκείνους που αγαπούσαν και θαύμαζαν τη μητέρα μας σήμαινε για εμάς περισσότερα από όσα θα μπορέσουμε ποτέ να εκφράσουμε. Σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλης της οικογένειάς μας που σέβεστε την ιδιωτική μας ζωή καθώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον».

Τότε, η ηθοποιός δεν είχε παραστεί στην εκδήλωση του κινηματογραφικού φεστιβάλ, αλλά είχε βρεθεί με την πρώτη πτήση στην Αυστραλία για να βρεθεί στο πλευρό των αγαπημένων της προσώπων.

Δύο εβδομάδες μετά το θάνατο της Janelle, ο σύζυγος της Κίντμαν, Keith Urban μίλησε στους βρετανικούς Times για την κατάσταση της οικογένειάς της συζύγου του, λέγοντας πως «τώρα όλοι είναι καλύτερα».

Με στοιχεία από PageSix.com

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice