O Πρίγκιπας Ουίλιαμ
Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ © EPA
Celebrities

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Εμπνέομαι και καθοδηγούμαι από την μητέρα μου»

Τι είπε για το νέο project που τον απασχολεί για την εξασφάλιση στέγης και τον ρόλο που παίζει στα βήματά του το έργο της μητέρας του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τι είπε για το νέο project που τον απασχολεί για την εξασφάλιση στέγης και τον ρόλο που παίζει στα βήματά του το έργο της μητέρας του

Στην μητέρα του και το φιλανθρωπικό της έργο αναφέρθηκε ο πρίγκιπας Ούιλιαμ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναφέρθηκε στο πρόσφατο φιλανθρωπικό project που ξεκίνησε.

Ειδικότερα, σε ένα τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του ITV1 Prince William: We Can End Homelessness που μοιράστηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, συζητά τους στόχους του για να εξαλείψει τους άστεγους μέσω της πρωτοβουλίας του Homewards.

«Προσπάθησα σιγά σιγά να επεξεργαστώ τι μπορώ να προσφέρω μέσω του ρόλου και της πλατφόρμας που έχω. Εμπνέομαι και καθοδηγούμαιαπό αυτό που έκανε η μητέρα μου, ιδίως όσον αφορά τους άστεγους», ανέφερε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ITV (@itv)

Σε ένα άλλο απόσπασμα από το τρέιλερ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας συνομίλησε με την ποδοσφαιρίστρια Fara Williams, η οποία έζησε χωρίς στέγη για έξι χρόνια, σύμφωνα με το BBC. «Έπαιξες για την Αγγλία και την Τσέλσι ενώ ήσουν άστεγη», ακούγεται να λέει ο πρίγκιπας.

«Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζούμε με την έλλειψη στέγης στον 21ο αιώνα», κατέληξε στο βίντεο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice