Η πρώτη ανάρτηση του Diddy στο Instagram μετά τη σύλληψη

Τα σχόλια στην εν λόγω δημοσίευση είναι απενεργοποιημένα

Newsroom |

Η πρώτη ανάρτηση του Diddy στο Instagram μετά τη σύλληψή του - Τα σχόλια στην εν λόγω δημοσίευση είναι απενεργοποιημένα 

Ο Diddy έσπασε τη σιωπή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη (15.10), όταν επέστρεψε στο Instagram για να ευχηθεί στην κόρη του Love Sean Combs χρόνια πολλά.

Η Love Combs έγινε 2 ετών την Τρίτη και ο λογαριασμός του Diddy δημοσίευσε ένα slideshow με φωτογραφίες για την περίσταση, μεταξύ άλλων από μια φωτογράφιση που τρώει τούρτα και κάνει παρέα με τον μπαμπά της στον ωκεανό.

«Χρόνια πολλά σε σένα! Happy Birthday to you!!! Happy Birthday @loveseancombs daddy loves you», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOVE (@diddy)

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση στο Instagram είναι απενεργοποιημένα και δεν είναι ακόμα σαφές πώς ανέβηκε η ανάρτηση με τον Diddy να βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω από τα κάγκελα.

Ο 54χρονος ράπερ παραμένει στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη αναμένοντας τη δίκη του.

Ο Sean «Diddy» Combs συνελήφθη στη Νέα Υόρκη στις 16 Σεπτεμβρίου για ομοσπονδιακές κατηγορίες για εκβιασμό και εμπορία σεξ. Ο Diddy δήλωσε αθώος και ο δικηγόρος του, Marc Agnifilo, υποστήριξε την αθωότητα του πελάτη του.

Την περασμένη εβδομάδα, η νομική ομάδα του Diddy κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο ζητώντας να διερευνηθεί αν οι ομοσπονδιακές αρχές διέρρευσαν στοιχεία της υπόθεσης στα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο παρακολούθησης του Combs που δείχνει τον Combs να επιτίθεται σωματικά στην τότε φίλη του Cassie μέσα σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες το 2016.

Στον αμφιλεγόμενο μεγιστάνα της Bad Boy έχει επανειλημμένα αρνηθεί να καταθέσει εγγύηση και θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του τον Μάιο του 2025.