Κέιτ Μίντλετον: Αηδιασμένη απ’ όσα συμβαίνουν στο Παλάτι

Τέλος εποχής για έναν πάρα πολύ συγκεκριμένο ρόλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Look Team |

Συγγραφέας αποκαλύπτει ότι ο καρκίνος άλλαξε την Κέιτ Μίντλετον – και τη ζωή της

Πριν από την περιπέτεια με τον καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον ήταν η «ειρηνοποιός» του Παλατιού, η γυναίκα που κρατούσε τις ισορροπίες ανάμεσα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι και κυρίως ανάμεσα σε αυτούς τους δύο και τον πατέρα τους.

Όμως, αυτός ο ρόλος, αυτό το κεφάλαιο και αυτή η εποχή έχει λήξει οριστικά για την Κέιτ Μίντλετον μετά τον κλονισμό της υγείας και την επαναπροτεραιοποίηση στη ζωή της, σύμφωνα και με τον Κρίστοφερ Άντερσεν, συγγραφέα του βιβλίου The King.

«Η ιδέα ότι η Κέιτ έχει με κάποιο τρόπο ακόμη τον χρόνο και την ενέργεια να συνεχίσει με τον ρόλο της ειρηνοποιού είναι ανοησία», υποστήριξε ο Άντερσεν. «Προσπάθησε επί σειρά ετών και τελικά σήκωσε τα χέρια ψηλά από αηδία. Έκανε αυτό που της αντιστοιχούσε, αλλά δεν ήταν αρκετό για να χτίσει μια γέφυρα μεταξύ του Ουίλιαμ και του Καρόλου από τη μία πλευρά και του Χάρι από την άλλη».

Η σχέση της Κέιτ με τον Χάρι και τη Μέγκαν έχει τελειώσει οριστικά περιγράφουν βασιλικοί εμπειρογνώμονες, ένας εκ των οποίων είναι και ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς, ο οποίος μιλώντας στο Fox News Digital μετέφερε ότι πλέον η πριγκίπισσα Κάθριν «είναι απόλυτα σύμφωνη» με τους χειρισμούς του συζύγου της και αναφορικά με το «ρήγμα» ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

«Ο Χάρι την παρουσίασε ως ψυχρή και αφιλόξενη προς την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ στα απομνημονεύματά του με τίτλο Ρεζέρβα, όταν σκιαγράφησε ένα εξαιρετικά μελανό προφίλ της βασιλικής οικογένειας. Αυτά τα απομνημονεύματα πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσουν σε χαρτόδετο τόμο και οι ισχυρισμοί του θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια, αν και ευτυχώς δεν θα προσθέσει κάτι επιπλέον σε αυτή την έκδοση και κυρίως δεν θα συμμετάσχει αυτή τη φορά στην προώθησή του. [Τώρα πια, ο Χάρι] γνωρίζει πόσο κακό έκανε», εξηγεί ο ίδιος.

Η Μίντλετον μετά τον καρκίνο: μια άλλη

Ο Φιτζγουίλιαμς σημείωσε ότι η Κέιτ θα επικεντρωθεί στο να επιστρέψει σιγά σιγά στα βασιλικά καθήκοντα με τους δικούς της όρους, ενώ θα δώσει προτεραιότητα στην υγεία της.

«Πρόσφατα είδαμε ενθαρρυντικά σημάδια ανάκαμψης της Κάθριν. Όπως και η ίδια είχε πει, το βασικό της μέλημα είναι πλέον να μείνει μακριά από τον καρκίνο. Η οικογένεια της Ουαλίας πέρασε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Ολοκλήρωσε την προληπτική χημειοθεραπεία της και ο Ουίλιαμ, ενώ εκτελεί κάποιες βασιλικές υποχρεώσεις, υπήρξε τρομερά υποστηρικτικός... [Αλλά] η Κάθριν πλέον επιθυμεί να αποφύγει οτιδήποτε προάγει την αρνητική ενέργεια».

Η Βρετανίδα ραδιοτηλεοπτική περσόνα και φωτογράφος Helena Chard υποστήριξε επίσης ότι η Κέιτ είναι γνωστή για την «ισχυρή αίσθηση της διαπραγμάτευσης, ωστόσο και στην παρούσα φάση δεν έχει θέσει ως προτεραιότητα την προσέγγιση του πρίγκιπα Χάρι».

«Το να βεβαιωθεί ότι η οικογένειά της είναι καλά και ευτυχισμένη είναι η προτεραιότητά της», υποστήριξε η Chard. «Γνωρίζει επίσης ότι πρέπει να είναι καλή με τον εαυτό της, να μην τον πιέζει και να μην τον στενοχωρεί. Έχοντας ολοκληρώσει την προληπτική χημειοθεραπεία της, είναι ανακουφισμένη που αναλαμβάνει βασιλικά καθήκοντα όπου είναι δυνατόν, αλλά συνειδητοποιεί ότι δεν έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα» εξηγεί η Chard και συμπληρώνει: «Ο πρίγκιπας Χάρι θα θελήσει να επικοινωνήσει με την πριγκίπισσα Κάθριν και είναι βέβαιο ότι θα ενοχληθεί από την εκδίκηση της σιωπής που του επιφυλάσσουν. Και η βασιλική οικογένεια το γνωρίζει αυτό», επισημαίνει.

Για τους ειδικούς στις βασιλικές σχέσεις, η περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον ήταν το σημείο καμπής. Από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με τους ίδιους, τόσο εκείνη όσο και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επικεντρώνονται στη δουλειά που πρέπει να γίνει για τη μοναρχία και στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην οικογένειά τους – και αυτές είναι οι αποκλειστικές προτεραιότητές τους σε συνεργασία με τον Βασιλιά Κάρολο.

Με στοιχεία από Digital Fox News, People.com, PageSix.com