Η πρώην σύντροφος του Λίαμ Πέιν χαρακτηρίζει τη δημοσιογραφική κάλυψη του θανάτου «αποτρόπαια»

Η ποπ σταρ Σέριλ Τουίντι έχει μαζί του έναν γιο

Newsroom |

Λίαμ Πέιν: Η πρώην σύντροφος του χαρακτηρίζει την δημοσιογραφική κάλυψη του θανάτου «αποτρόπαια»

Η πρώην σύντροφος του Λίαμ Πέιν, Cheryl Tweedy, χαρακτήρισε την κάλυψη του θανάτου του από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως «αποτρόπαια».

Ο πατέρας του τραγουδιστή ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής την Παρασκευή για να οργανώσει τον επαναπατρισμό της σορού του 31χρονου Λίαμ Πέιν. Τον είδαν να βγαίνει από το ξενοδοχείο CasaSur Palermo, όπου ο τραγουδιστής πέθανε μετά την πτώση του από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου την Τετάρτη.

Η Tweedy, πρώην τραγουδίστρια των Girls Aloud, εξέφρασε την Παρασκευή τις ανησυχίες της για την προστασία του επτάχρονου γιου τους, Bear, και επέκρινε την «εκμετάλλευση από τα μέσα ενημέρωσης» μετά τον θάνατο του σταρ.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, ανέφερε: «Καθώς προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό το συγκλονιστικό γεγονός και να επεξεργαστώ τη δική μου θλίψη σε αυτή την απερίγραπτα οδυνηρή στιγμή, θα ήθελα ευγενικά να υπενθυμίσω σε όλους ότι χάσαμε ένα ανθρώπινο ον. «Ο Λίαμ δεν ήταν μόνο ποπ σταρ και διασημότητα, ήταν ένας γιος, ένας αδελφός, ένας θείος, ένας αγαπημένος φίλος και πατέρας για τον 7χρονο γιο μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα του. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο το πνεύμα μου είναι ότι μια μέρα ο γιος μου θα έχει πρόσβαση στις αποτρόπαιες αναφορές και την εκμετάλλευση από τα μέσα ενημέρωσης που είδαμε τις τελευταίες δύο ημέρες. Μου ραγίζει ακόμη περισσότερο την καρδιά το γεγονός ότι δεν μπορώ να τον προστατεύσω από αυτό στο μέλλον του».

Η ανάρτηση έγινε μαζί με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του, με τον οποίο είχε σχέση από το 2016 έως το 2018, και του γιου τους.

Ο Πέιν πέθανε από πολλαπλά τραύματα και «εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία», σύμφωνα με την έκθεση νεκροψίας. Η εθνική ποινική και σωφρονιστική εισαγγελία αριθ. 16 της Αργεντινής δήλωσε ότι διερευνά το περιστατικό ως «ασαφή θάνατο» μετά την έκθεση.