Τζένιφερ Λόρενς: Έγκυος για δεύτερη φορά

Η ηθοποιός πρόσφατα εξέφρασε την στήριξη της στην Κάμαλα Χάρις

Newsroom |

Τζένιφερ Λόρενς: Έγκυος για δεύτερη φορά

Η Τζένιφερ Λόρενς, ηθοποιός των Hunger Games και ο σύζυγός της περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της ηθοποιού στη Vogue.

Η Τζένιφερ Λόρενς έκανε μια έξοδο για δείπνο στο Λος Άντζελες με την φουσκωμένη της κοιλιά ορατή μόλις ένα βράδυ πριν την επιβεβαίωση. Με τον 40χρονο σύζυγό της, γκαλερίστα τέχνης, μοιράζεται επίσης έναν γιο, τον Cy, 2 ετών.

Στο παρελθόν η Λόρενς είχε πει για την μητρότητα:  «Είναι τόσο τρομακτικό να μιλάς για τη μητρότητα. Μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετική για τον καθένα. Αν πω ότι ήταν καταπληκτικά από την αρχή, μερικοί θα σκεφτούν, για μένα δεν ήταν καταπληκτικό στην αρχή και θα νιώθουν άσχημα. Ευτυχώς έχω τόσες πολλές φίλες που ήταν ειλικρινείς. Μου είπαν ότι είναι τρομακτικό. Μπορεί να μην συνδεθείς αμέσως. Μπορεί να μην ερωτευτείς αμέσως το μωρό. Οπότε ήμουν προετοιμασμένη να μπορώ να συγχωρήσω. Θυμάμαι ότι περπατούσα με μια από τις καλύτερες φίλες μου και ήμουν 9 μηνών έγκυος, και έλεγα πως όλοι λένε συνέχεια ότι θα αγαπήσω το μωρό μου περισσότερο από τη γάτα μου. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Μπορεί να το αγαπήσω όσο αγαπώ και τη γάτα μου;»

Σε λίγες ημέρες θα κάνει ντεμπούτο, το  ντοκιμαντέρ που δημιούργησε μαζί με τη Χίλαρι Κλίντον, Zurawski v Texas, για τις επιπτώσεις των αυστηρών νόμων κατά των αμβλώσεων στο Τέξας, κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Όστιν και το Σαν Αντόνιο.

Στα τέλη Νοεμβρίου, το ντοκιμαντέρ που παρήγαγε μαζί με τη Malala Yousafzai με τίτλο Bread & Roses, για τις Αφγανές γυναίκες που ζουν στην Καμπούλ, αρχίζει να προβάλλεται στο Apple TV+.