Κιάνου Ριβς – Αλεξάνδρα Γκραντ: Το πιο cool και ευγενικό ζευγάρι του Χόλιγουντ

Η απίθανη αντίδρασή τους, όταν συνειδητοποίησαν τις κάμερες των παπαράτσι

Ο Κιάνου Ριβς φημίζεται για τους ανεπιτήδευτα καλούς τρόπους του και υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό

Και τι δεν έχουν πει γι’ αυτό το ζευγάρι (Κιάνου Ριβς και Αλεξάνδρα Γκραντ): ότι δεν ταιριάζουν, ότι του πέφτει μεγάλη, ότι γιατί δεν βάφει τα μαλλιά της και δεν κάνει ένα μπότοξ κι άλλες τέτοιες αηδίες.

Όμως, τόσο ο Κιάνου Ριβς όσο και η απίστευτα στιλάτη σύντροφός του παραδίδουν μαθήματα ζεστασιάς και καλών τρόπων σε κάθε τους εμφάνισης, αποδεικνύοντας ότι η ευγένεια και ο αυθορμητισμός είναι τα πιο γοητευτικά στοιχεία σ’ έναν άνθρωπο – ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Έτσι, το ζευγάρι είχε ένα μάλλον ευτράπελο συναπάντημα με παπαράτσι κατά τη διάρκεια μιας εξόδου του στο Λονδίνο, αλλά η αντίδρασή τους ήταν απλώς υπέροχη! Συγκεκριμένα, την Πέμπτη ο 60χρονος Ριβς και η 51χρονη Γκραντ «συνελήφθη» από τους παπαράτσι, να περπατά χέρι, ενώ μόλις είχε απολαύσει ένα γεύμα στο φημισμένο Scott΄s στο Μέιφερ του Λονδίνου.

Απίστευτα στιλάτοι και οι δυο τους –εκείνος με κοτλέ, καμηλό σακάκι με κόκκινη επένδυση και ασορτί σουέτ μπότες και εκείνη ντυμένη μάξι μαύρη φούστα και μαύρο γκρι σακάκι, κρατώντας μία μαύρη τσάντα Celine περπατούσαν ανυποψίαστοι μέχρι που αντιλήφθηκαν τις φωτογραφικές μηχανές.

Ο Ριβς μοιάζει να αντιδρά σαν έκπληκτο παιδάκι και απευθύνει και ένα μικρό, πονηρό χαμόγελο στους φωτογράφους και η Ριβς φαίνεται λίγο πιο αμήχανη και σοβαρή απέναντι στους παπαράτσι, όμως, χωρίς νεύρα, χωρίς βεντετισμούς και βεβιασμένες κινήσεις, συνεχίζουν τη βόλτα τους. Κάποια στιγμή μάλιστα αποφασίζουν να σταθούν δίπλα δίπλα και να ποζάρουν στους φωτογράφους για να τους δώσουν μία πιο.. αξιοπρεπή λήψη.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά Ριβς και Γκραντ παραδίδουν μαθήματα coolness και καλών τρόποων. Και τον Ιούλιο οι φωτογράφοι τους είχαν εντοπίσει στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του MotoGP και μόλις δύο μήνες πριν στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους είναι πολύ επιλεκτικοί στις εμφανίσεις τους, φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους από το 2019 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοιάζουν να περνούν πολύ καλά και ήρεμα μαζί, όμως, δεν τρελαίνονται κάθε φορά που οι δρόμοι τους διασταυρώνονται με τους φωτογράφους.

Με τον Ριβς να υπερασπίζεται τη σχέση του με την Γκραντ και να γίνεται ασπίδα από τη μέρα που γράφτηκαν τα πρώτα πικρά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, αποτελούν ένα πολύ όμορφο παράδειγμα διάσημων ανθρώπων που, όντως, δεν δίνει δικαιώματα και που ξέρει να χειρίζεται τη δημόσια εικόνα του, ακόμα και όταν κάποιοι δεν έχουν να κεράσουν παρά μόνο δηλητήριο.

Κατά τα λοιπά, με κάτι τέτοια μικροπράγματα, ο Ριβς καταφέρνει να προσθέτει κάθε φορά και κάτι ακόμα στον θρύλο που τον θέλει έναν από τους πιο ευγενείς, τρυφερούς και γλυκούς ανθρώπους στο Χολιγουντ.

Με στοιχεία από People.com