Ο Έλτον Τζον και το παράξενο κολιέ του
© EPA
Celebrities

Έλτον Τζον: Με κολιέ φτιαγμένο από όργανο του σώματός του

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, ο τραγουδιστής προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις

Έλτον Τζον, ειλικρινής και χιουμορίστας μιλά για τα προβλήματα υγείας του

Ειλικρινής και αποκαλυπτικός για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει υπήρξε ο Έλτον Τζον σε πρόσφατη ομιλία του, κατά την έναρξη της πρεμιέρας του νέου του ντοκιμαντέρ – « Elton John: Never Too Late ». Ο 77χρονος σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας  μοιράστηκε με το κοινό όλη την αλήθεια για τα θέματα που τον ταλαιπωρούν.

Ως γνωστόν, το νέο ντοκιμαντέρ είναι ακόμα μία βιογραφία για τον θρύλο της μουσικής, ενώ ο ίδιος Έλτον Τζον μιλώντας γι’ αυτό έκανε μία παράξενη εισαγωγή που αφορούσε τα αλλεπάλληλα θέματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του εδώ και καιρό και που πρακτικά τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από τις συναυλίες και τις περιοδείες.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο βρετανός καλλιτέχνης ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση τα διάφορα μέρη του σώματός του από τα οποία έχουν αφαιρεθεί όργανα στις διάφορες επεμβάσεις που έχει χρειαστεί να κάνει μέσα στα χρόνια. «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχουν μείνει και πολλά από μένα: δεν έχω αμυγδαλές, αδενοειδείς εκβλαστήσεις ή σκωληκοειδή απόφυση. Έχω χειρουργηθεί για τον προστάτη. Δεν έχω δεξί γοφό ή αριστερό γόνατο ή δεξί γόνατο. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που μου έχει μείνει είναι το αριστερό μου ισχίο».

Ευγνώμων στους θαυμαστές του, δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμα και στο τέλος της μουσικής του καριέρας καθώς όπως είπε τα παιδιά του έχουν αρχίσει και ανησυχούν: «Όπως γνωρίζετε, αποφάσισα να σταματήσω τις περιοδείες επειδή είμαι 77 ετών, έχω κάνει ό,τι πρέπει να κάνω, για να παίξω. Δεν ξέρω πως μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, είστε οι άνθρωποι που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα».

Elton John wears his old kneecap as a pendant around his neck following latest health scare

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο τραγουδιστής του «Goodbye Yellow Brick Road» αποκάλυψε ότι ακόμη αναρρώνει από μια σοβαρή μόλυνση στο μάτι του, που έχει επηρεάσει επίσης την όρασή του. «Θα θεραπευτώ, αλλά είναι μια εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να επιστρέψει η όραση στο προσβεβλημένο μάτι».

Στα highlight της βραδιά το παραδοσιακά εκκεντρικό ντύσιμο του τραγουδιστή, αφού οι ενδυματολογικές του επιλογές γίνονται σχεδόν πάντα θέμα συζήτησης. Ο Έλτον, εμφανίστηκε με ένα καφέ κοστούμι με ριγέ κουμπιά, σε συνδυασμό με ένα ροζ πουκάμισο με ρίγες, ενώ δεν έλειπαν τα κοκάλινα γυαλιά του που δεν ποτέ δεν αποχωρίζεται. 

Ωστόσο αυτό που ξεχώρισε σε αυτή του την εμφάνιση ήταν το κολιέ που διάλεξε για να στολίσει το ντύσιμο του,το οποίο περιείχε μέρος του γονάτου του, μετά από εγχείρηση και αντικατάσταση που έκανε πριν 3 χρόνια περίπου, γεγονός που σόκαρε αλλά ταυτόχρονα εντυπωσίασε.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα ξένα μέσα, το κολιέ που φαίνεται να στολίζει τον λαιμό του, περιβάλλεται από χρυσές λεπτομέρειες που δένουν ιδανικά με τα χρώματα που έχει επιλέξει.Το ντοκιμαντέρ «Elton John: Never Too Late» προβλήθηκε σε ειδική προβολή στο Royal Festival Hall, ως μέρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (LFF) και θα περιλαμβάνει πλάνα που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά, όπως  συνομιλίες με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του στη σύνθεση τραγουδιών, Μπέρνι Τόπιν, την Ντούα Λίπα αλλά και τον πρόωρα χαμένο Τζον Λένον. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο για streaming από τις 13 Δεκεμβρίου.

 Με πληροφορίες από Nypost και Dailymail

 

 

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice