Η Τέιλορ Σουίφτ λέει «όχι» στην κλήτευση για τη δίκη Λάιβλι–Μπαλντόνι
© Gotham/GC Images
Celebrities

Η Τέιλορ Σουίφτ λέει «όχι» στην κλήτευση για τη δίκη Λάιβλι–Μπαλντόνι

Ο Μπαλντόνι υποστηρίζει ότι η Λάιβλι χρησιμοποίησε τη φιλία της με τη Σουίφτ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Μπαλντόνι υποστηρίζει ότι η Λάιβλι χρησιμοποίησε τη φιλία της με τη Σουίφτ και τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς, για να επηρεάσει «δημιουργικές» αποφάσεις στην ταινία.

Η Τέιλορ Σουίφτ εμπλέκεται σε μια νομική διαμάχη μεταξύ της ηθοποιού Μπλέικ Λάιβλι και του σκηνοθέτη Τζάστιν Μπαλντόνι που αφορά την ταινία του 2024 It Ends With Us. Η Λάιβλι κατηγορεί τον Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της παραγωγής, ενώ εκείνος αντέστρεψε τις κατηγορίες με αγωγή για δυσφήμιση και εκβιασμό.

Ο Μπαλντόνι υποστηρίζει ότι η Λάιβλι χρησιμοποίησε τη φιλία της με τη Σουίφτ και τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς, για να επηρεάσει δημιουργικές αποφάσεις στην ταινία.

Η νομική ομάδα της Σουίφτ υπέβαλε ένσταση κατά της κλήτευσης από τους δικηγόρους του Μπαλντόνι, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχετική ή ουσιαστική εμπλοκή στην υπόθεση. Τονίζουν ότι η Σουίφτ δεν συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας ούτε την παρακολούθησε πριν από την κυκλοφορία της, ενώ η μόνη της συνεισφορά ήταν η άδεια χρήσης του τραγουδιού της My Tears Ricochet.

Παρά την εμπλοκή της, πηγές κοντά στη Σουίφτ αναφέρουν ότι παραμένει υποστηρικτική προς τη Λάιβλι και επικεντρώνεται στην οικογένειά της, εκφράζοντας τη δυσφορία της για την έκθεσή της σε αυτή τη δημόσια διαμάχη.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2026. Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν η Σουίφτ θα κληθεί να καταθέσει, αλλά η νομική της ομάδα εργάζεται ενεργά για να την προστατεύσει από περαιτέρω εμπλοκή στην υπόθεση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice