Κέιτ Μίντλετον και Μελάνια Τραμπ στην πρώτη τους συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα
Κέιτ Μίντλετον και Μελάνια Τραμπ στην πρώτη τους συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα © Nathan Howard - WPA Pool/Getty Images
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: Έκανε το θαύμα της με τη Μελάνια Τραμπ – Τι άλλαξε μέσα σε λίγη ώρα

Οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν μόνες και όσα ακολούθησαν ήταν εντυπωσιακά για όσους γνωρίζουν την Πρώτη Κυρία

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Μίντλετον αναδεικνύεται σε «υπερόπλο» διπλωματίας κάνοντας ακόμα και τη Μελάνια Τραμπ να χαμογελάσει

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε μόνη της, χωρίς άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, για να υποδεχτεί την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ σε κοινή δημόσια εμφάνιση. Και βάσει των όσων σχολιάζουν βρετανικά και αμερικανικά Μέσα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε και πάλι το θαύμα της: για την ακρίβεια έκανε τη Μελάνια Τραμπ να χαμογελάσει πλατιά, μετά να γελάσει με την καρδιά της και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης με τη μέλλουσα βασίλισσα έδειχνε να περνά καλά, τόσο όσο σε καμία άλλη συνάντησή της με επισήμους άλλων χωρών.

Αφού η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ξεναγήθηκε στο Κουκλόσπιτο της Βασίλισσας Μαίρης και στη Βασιλική Βιβλιοθήκη του Κάστρου του Γουίνδσορ μαζί με τη Βασίλισσα Καμίλα, έμεινε μόνη της με την Κέιτ Μίντλετον στους Κήπους του Φρόγκμορ. Εκεί, συνάντησαν τον Αρχηγό των Προσκόπων, Ντουέιν Φιλντς, και μέλη του προγράμματος Squirrels των Προσκόπων, που μάθαιναν για τη φύση ώστε να αποκτήσουν το σήμα "Go Wild".

Μίντλετον και Μελάνια πέρασαν καλά και φάνηκε

Οι δύο γυναίκες αφού συζήτησαν λίγο σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα συνάντησαν μία ομάδα πολύ μικρών παιδιών, ηλικίας 4 έως 6 ετών, καθώς εκείνα δημιουργούσαν έργα τέχνης. Σε ένα τραπέζι, τα παιδιά πίεζαν φύλλα πάνω σε χαρτί, προσθέτοντας ζωγραφιές.

«Αυτό είναι υπέροχο!», ακούστηκε να λέει η Πρώτη Κυρία, πραγματικά ενθουσιασμένη με όσα έβλεπε, ενώ συμμετείχε στις δραστηριότητες των παιδιών, χρωματίζοντας το περίγραμμα μιας αρκούδας με καφέ μαρκαδόρο και προσθέτοντας έναν ήλιο και γρασίδι με κίτρινο και πράσινο, καθοδηγούμενη από τα πιτσιρίκια. Η Μελάνια Τραμπ φάνηκε να βρίσκεται κάπου που ήθελε πραγματικά, κρατώντας παιδάκια από τα χέρια και απολαμβάνοντας την παρέα της Κέιτ Μίντλετον.

Κέιτ Μίντλετον και Μελάνια Τραμπ στην πρώτη τους συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα
Από τις λίγες φορές που η Μελάνια Τραμπ πέρασε στ' αλήθεια καλά και απόλαυσε τη συνάντηση με μία άλλη ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα © Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

Εκείνη καθόταν στο γρασίδι κοντά τους, συζητώντας με τα παιδιά για τις δημιουργίες τους, όταν ένα μικρό κοριτσάκη πήρε το χέρι της Τραμπ και την οδήγησε σε άλλο τραπέζι, όπου τα παιδιά κατασκεύαζαν “ξενοδοχεία για έντομα” από χαρτόνι και σωλήνες.

«Δείξε μου πώς, τι πρέπει να κάνω», ακούστηκε να λέει συγκινημένη η Μελάνια Τραμπ, ενώ όταν τα παιδιά τη ρώτησαν ποιο είναι το αγαπημένο της έντομο, απάντησε με πλατύ χαμόγελο: «Η πασχαλίτσα».

Η Μίντλετον προφανώς ξέρει τι κάνει

Πριγκίπισσα της Ουαλίας και Πρώτη Κυρία συμμετείχαν επίσης σε ένα ζωηρό παιχνίδι με ένα αλεξίπτωτο γεμάτο μπάλες, γελώντας καθώς τα παιδιά έμπαιναν από κάτω για να τις σπρώξουν έξω. Η Κέιτ είχε φροντίσει για ένα ξεχωριστό γεύμα σε πακέτο για τα παιδιά, με σάντουιτς φτιαγμένα με μέλι από το σπίτι της στο Νόρφολκ, το Anmer Hall. Η Τραμπ πρόσθεσε τη δική της γλυκιά πινελιά, χαρίζοντας σε κάθε παιδί ένα βαζάκι με μέλι από τον Λευκό Οίκο.

Αργότερα, τα παιδιά μαζεύτηκαν πάνω σε μπάλες από άχυρο για να τους εξηγήσει ο αρχηγός των Προσκόπων τις δραστηριότητες της ημέρας, πριν λάβουν τα σήματα “Go Wild”, τα οποία τους απένειμαν η Κέιτ Μίντλετον και η Μελάνια Τραμπ, συγχαίροντάς τα με χειραψίες και χειροκροτήματα. Δύο παιδιά, στη συνέχεια, απένειμαν προσκοπικά σήματα στις δύο γυναίκες ως ανταπόδοση, ενώ είναι γνωστό ότι η Κέιτ μικρή ήταν πρόσκοπος.

Κέιτ Μίντλετον και Μελάνια Τραμπ στην πρώτη τους συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα
Η συγκινητική στιγμή που ένα κοριτσάκι έπιασε τη Μελάνια από το χέρι για να την οδηγήσει στο δικό του τραπέζι προσκόπων © Nathan Howard - WPA Pool/Getty Images

Απ’ ό,τι φαίνεται –και σε συνέχεια της εξαιρετικής δουλειάς της Μίντλετον στην επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Μακρόν με τη σύζυγό του- η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετατρέπεται σε «υπερόπλο» διπλωματίας του Παλατιού που εμπιστεύεται την απλότητα, την κομψότητα, τη γοητεία και προγανώς την ευφυία της.

Όσο για τη Μελάνια Τραμπ, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν τα σχόλια του ξένου Τύπου, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: είναι ίσως η πρώτη φορά που η πολύ συχνά αγέλαστη και ακόμα συχνότερα συνοφρυωμένη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να είναι ο εαυτός της, να περνάει πραγματικά καλά και να συναισθάνεται όσα και όσους την περιβάλλουν.   

Με πληροφορίες από People.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice