Σφοδρή κριτική κατά της Μέγκαν Μαρκλ για την παρουσία της στην επίδειξη μόδας της Balenciaga
Σφοδρή κριτική κατά της Μέγκαν Μαρκλ για την παρουσία της στην επίδειξη μόδας της Balenciaga © Arnold Jerocki/Getty Images for Balenciaga
Celebrities

Σφοδρή κριτική κατά της Μέγκαν Μαρκλ για την παρουσία της στην επίδειξη μόδας της Balenciaga

«Η δούκισσα της υποκρισίας», της έγραφαν μεταξύ άλλων

|

Σφοδρή κριτική κατά της Μέγκαν Μαρκλ για την παρουσία της στην επίδειξη μόδας της Balenciaga - «Η δούκισσα της υποκρισίας», της έγραφαν μεταξύ άλλων

Η Μέγκαν Μαρκλ δέχθηκε σφοδρή κριτική από χρήστες των social media για την παρουσία της σε επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga, ο οποίος είχε προκαλέσει τεράστιο σκάνδαλο πριν δύο χρόνια για διαφημιστική καμπάνια με παιδιά σε ακατάλληλο περιβάλλον. Η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, φορώντας λευκό μακρυμάνικο τοπ με κάπα και παντελόνι στο ίδιο χρώμα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό της, η Μέγκαν Μαρκλ παρευρέθηκε στην εκδήλωση για να στηρίξει τον φίλο της και νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Πιερπάολο Πικιόλι. Παρ’ όλα αυτά, η συμμετοχή της προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς πολλοί χρήστες τη χαρακτήρισαν υποκριτική, υπενθυμίζοντας πως η ίδια δηλώνει υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των παιδιών. «Η δούκισσα της υποκρισίας —υποτίθεται πως νοιάζεται για τα παιδιά και πηγαίνει σε show μιας εταιρείας που έκανε καμπάνια με σεξουαλικά υπονοούμενα;» σχολίασε ένας χρήστης, ενώ άλλος έγραψε: «Πώς μπορεί μια μητέρα να υποστηρίζει αυτό το brand;».

Άλλοι σχολίασαν ειρωνικά τη «σύμπτωση» ότι μια γυναίκα που έχει δεχθεί ακυρώσεις στη δημόσια σφαίρα παρευρέθηκε σε έναν οίκο που έχει επίσης «ακυρωθεί», λόγω της διαμάχης του 2022. Τότε, η Balenciaga είχε κατηγορηθεί για καμπάνια στην οποία παιδιά κρατούσαν αρκουδάκια ντυμένα με δερμάτινα ρούχα τύπου bondage. Ο οίκος είχε απολογηθεί δημοσίως και κατέθεσε αγωγή 25 εκατομμυρίων δολαρίων κατά των υπεύθυνων παραγωγής, την οποία ωστόσο απέσυρε λίγο αργότερα.

Παρά το σκάνδαλο, αρκετοί διάσημοι συνέχισαν να συνεργάζονται με τον οίκο, ανάμεσά τους και η Κιμ Καρντάσιαν, που επανεμφανίστηκε με δημιουργίες Balenciaga τον Απρίλιο του 2023. Εκπρόσωποι της Μαρκλ δεν έχουν απαντήσει ακόμη στις επικρίσεις για τη συμμετοχή της στο show.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice