Σίντνεϊ Σουίνι: Η ηθοποιός υπερασπίζεται το Christy μετά την αποτυχία στο box office - «Δεν φτιάχνουμε τέχνη για τους αριθμούς αλλά για τον αντίκτυπο»
© EPA/Caroline Brehman
Celebrities

H Σίντνεϊ Σουίνι έξαλλη με τις φήμες για πλαστική στο στήθος

Yπογράμμισε ότι οι συγκρίσεις φωτογραφιών από διαφορετικές ηλικίες είναι παραπλανητικές

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Σίντνεϊ Σουίνι έξαλλη με τις φήμες για πλαστική στο στήθος

Η Σίντνεϊ Σουίνι έβαλε τέλος στις επίμονες φήμες που τη θέλουν να έχει καταφύγει σε πλαστικές επεμβάσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει πειράξει ούτε το πρόσωπο ούτε το σώμα της — παρά τα σχόλια που αφορούν συχνά και το στήθος της.

Σε συνέντευξή της στο Allure, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία The Housemaid, Αμάντα Σέιφριντ, η Σίντνεϊ Σουίνι χαρακτήρισε τις σχετικές φήμες «παράλογες», τονίζοντας πως «δεν έχει κάνει καμία αισθητική παρέμβαση».

«Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι. Φοβάμαι τρομερά τις βελόνες», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας τόσο στα σχόλια για το πρόσωπό της όσο και στις συζητήσεις που επανέρχονται διαρκώς γύρω από το στήθος και τη σιλουέτα της.

Η Σουίνι υπογράμμισε ότι οι συγκρίσεις φωτογραφιών από διαφορετικές ηλικίες είναι παραπλανητικές. «Δεν μπορείς να συγκρίνεις μια φωτογραφία μου στα 12 με μία στα 26, με επαγγελματικό μακιγιάζ, styling και φωτισμό. Φυσικά θα δείχνω διαφορετική», ανέφερε.

Σημείωσε, επίσης, πως μεγάλο μέρος της διαδικτυακής συζήτησης γύρω από το σώμα των γυναικών —και ειδικά γύρω από το στήθος τους— αγνοεί βασικούς παράγοντες όπως η φυσική ωρίμανση, οι αλλαγές βάρους, αλλά και η κινηματογραφική εικόνα. «Τα social media είναι τρελά», σχολίασε.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αισθητικές παρεμβάσεις και ότι επιθυμεί «να γερνάει φυσικά». «Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα — ούτε Botox, ούτε fillers. Θέλω να αποδέχομαι το σώμα μου όπως είναι», έχει πει.

Η Σίντνεϊ Σουίνι αποτελεί συχνά αντικείμενο σχολιασμού για την εμφάνισή της, όμως επαναλαμβάνει πως η εικόνα που προβάλλεται δεν θα πρέπει να μετατρέπεται σε πεδίο αυθαίρετων συμπερασμάτων ή πίεσης προς τις γυναίκες για το πώς πρέπει να δείχνουν.

Πηγή: NY Post

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice