Φιλί συμφιλίωσης: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ζήτησε συγγνώμη από τον παπαράτσι που είχε χτυπήσει
© EPA/RICHIE TONGO
Celebrities

Φιλί συμφιλίωσης: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ζήτησε συγγνώμη από τον παπαράτσι που είχε χτυπήσει

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το 2024

62224-137655.jpg
Newsroom |

Φιλί συμφιλίωσης: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ζήτησε συγγνώμη από τον παπαράτσι που είχε χτυπήσει

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ απέφυγε την παραπομπή σε δίκη για επίθεση, αφού ταξίδεψε στη Ρώμη για να ζητήσει συγγνώμη από τον θρυλικό Ιταλό παπαράτσι Ρίνο Μπαριλάρι, τον οποίο φέρεται να είχε χτυπήσει το 2024 επειδή τον φωτογράφιζε.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο ιστορικό Harry’s Bar στη Via Veneto και, όπως δήλωσε ο 80χρονος φωτογράφος, «αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε σαν δύο παιδιά από τη δεκαετία του ’60». Μετά τη συγγνώμη του Ζεράρ Ντεπαρντιέ , ο Μπαριλάρι απέσυρε τις κατηγορίες και η δίκη ακυρώθηκε.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το 2024, όταν ο Ντεπαρντιέ εξοργίστηκε επειδή ο Μπαριλάρι τον φωτογράφιζε την ώρα που γευμάτιζε με μια γυναίκα σε στέκι διασημοτήτων της Ρώμης. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πέταξε παγάκια προς το μέρος του φωτογράφου και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε τρεις φορές, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο και οδηγώντας την υπόθεση στα δικαστήρια, όπου αντιμετώπιζε ποινή έως και τριών ετών.

Ο Μπαριλάρι, γνωστός ως ο «βασιλιάς των παπαράτσι» της Ρώμης, δήλωσε ότι αυτή ήταν η 164η φορά που χρειάστηκε νοσηλεία στη διάρκεια της καριέρας του, η οποία ξεκίνησε το 1964, όταν τον είχε χτυπήσει ο Πίτερ Ο’Τουλ. Έχει επίσης δεχτεί κλωτσιά στα γεννητικά όργανα από την Άβα Γκάρντνερ.

Οι τοίχοι του Harry’s Bar είναι γεμάτοι φωτογραφίες διασημοτήτων — πολλές τραβηγμένες από τον ίδιο τον Μπαριλάρι — ανάμεσά τους και μία όπου ο Ντεπαρντιέ φαίνεται να ορμά εναντίον του. Σύντομα, σύμφωνα με τον διευθυντή του μπαρ, θα προστεθεί και μια νέα φωτογραφία από τη συμφιλίωσή τους.

Ο Ντεπαρντιέ, πάντως, παραμένει στο επίκεντρο σοβαρών δικαστικών υποθέσεων. Πέρυσι καταδικάστηκε στη Γαλλία σε 18μηνη ποινή με αναστολή για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες το 2021 και αναμένεται να δικαστεί για την κατηγορία του βιασμού ηθοποιού στο Παρίσι το 2018.

Ο δικηγόρος του Μπαριλάρι ανέφερε ότι η νομική ομάδα του Ντεπαρντιέ ζήτησε συμβιβασμό για την υπόθεση της επίθεσης. «Επειδή ο Ρίνο είναι τζέντλεμαν, πρότεινε να πιούμε ένα ποτό στο Harry’s για να κάνουμε ειρήνη και να αποσύρει τις κατηγορίες», είπε.

Η συνάντηση έγινε μακριά από τις κάμερες, αφού ο Ντεπαρντιέ μπήκε στο μπαρ από πίσω πόρτα. Φεύγοντας, απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις Ιταλών δημοσιογράφων για το αν είχε αποκαλέσει τους Ιταλούς «σκ…» κατά το επεισόδιο του 2024.

«Έχουμε φτάσει σε μια συμφωνία και είμαστε χαρούμενοι», δήλωσε απλώς ο δικηγόρος του, προτού ο ηθοποιός αποχωρήσει με μια μαύρη Mercedes.

Μετά τη συνάντηση, ο Μπαριλάρι σχολίασε: «Εκείνη την ημέρα ήταν ερωτευμένος, αντέδρασε άσχημα, εγώ πήγα στο νοσοκομείο και έγινε χαμός. Όλοι κάνουμε λάθη».

Πηγή: The Times

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice