Ζεντάγια και Σουίνι σε στιλιστική «μονομαχία» πριν την πρεμιέρα του «Euphoria»
© GETTY IMAGES/IDEAL IMAGE
Celebrities

Ζεντάγια και Σουίνι σε στιλιστική «μονομαχία» πριν την πρεμιέρα του «Euphoria»

Πρωταγωνιστούν αμφότερες στην τρίτη σεζόν, τέσσερα χρόνια μετά τη δεύτερη

Athens Voice News
Newsroom |

Ζεντάγια vs Σουίνι: Δύο looks, μία απόλυτη red carpet στιγμή

Η Ζεντάγια και η Σίντνεϊ Σουίνι εμφανίστηκαν στο Chinese Theatre με δύο εντελώς διαφορετικές αισθητικές που, αντί να συγκρούονται, λειτούργησαν σαν statement. Σκούρο, αυστηρό, σχεδόν μινιμαλιστικό από τη μία· φωτεινό, δραματικό και old-school glamorous από την άλλη.

Η Ζεντάγια επέλεξε ένα σκούρο καφέ halter φόρεμα από τον οίκο Ashi Studio, με έντονη γραμμή και cut-outs που άφηναν εκτεθειμένο μέρος του κορμού, ενώ το sleek χτένισμα —σφιχτά δεμένο, σχεδόν σαν pixie— έδινε μια πιο «κοφτή» αισθητική στο σύνολο. Λιτό, αλλά καθόλου αθόρυβο.

Στον αντίποδα, η Σίντνεϊ Σουίνι κινήθηκε σε πιο θεατρικό mood, με ένα λευκό archival φόρεμα Pierre Cardin, με κορσέ που τονίζει τη μέση και cape που δένει μπροστά σε φιόγκο. Το αποτέλεσμα; Καθαρό, σχεδόν «αγγελικό», αλλά με έντονη δόση υπερβολής — ακριβώς όσο χρειάζεται για κόκκινο χαλί.

Γύρω τους, το cast της σειράς κράτησε το ύφος: ο Τζέικομπ Ελόρντι σε total black κοστούμι με edgy λεπτομέρειες, η Χάντερ Σέιφερ σε ημιδιάφανο χρυσό look με sequins, η Αλέξα Ντέμι σε glam off-shoulder σιλουέτα με έντονες γεωμετρίες.

Η τρίτη σεζόν έρχεται σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τη δεύτερη — και όχι τυχαία. Το σύμπαν του Euphoria κάνει time jump πέντε ετών, με τους χαρακτήρες να έχουν αφήσει πίσω το σχολείο και να κινούνται σε μια πιο σκοτεινή, ενήλικη πραγματικότητα.

Η Ρου της Ζεντάγια βρίσκεται πλέον στο Μεξικό, κυνηγημένη από χρέη και εθισμούς, ενώ η Κάσι της Σουίνι φαίνεται να έχει περάσει σε μια πιο «τακτοποιημένη» ζωή — ή τουλάχιστον έτσι δείχνει.

Πηγή: Daily Mail

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice