Ποιος θα γράψει το σενάριο
Αναβρασμός στην Αλβανία για τα 4 εκατ. ευρώ της συναυλίας του Κάνιε Γουέστ - Υπέρ της απόφασης ο Ράμα
Πότε θα πραγματοποιηθεί η συναυλία
Αναβρασμός στην Αλβανία για τα 4 εκατ. ευρώ της συναυλίας του Κάνιε Γουέστ - Υπέρ της απόφασης ο Ράμα - Πότε θα πραγματοποιηθεί η συναυλία
Ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα υπερασπίστηκε την απόφαση της κυβέρνησής του να δαπανηθούν 4 εκατομμύρια ευρώ για μια συναυλία του αμερικανού ράπερ Κάνιε Γουέστ στα Τίρανα, επιδιώκοντας να κατευνάσει τις οργισμένες αντιδράσεις που κλιμακώνουν την ένταση που έχουν πυροδοτήσει οι διαδηλώσεις με αίτημα την παραίτησή του.
Συναυλίες του Κάνιε Γουέστ, γνωστού επίσης με το ψευδώνυμο Ye, απαγορεύτηκαν σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες φέτος το καλοκαίρι, μετά τον σάλο που προκάλεσαν εγκωμιαστικά σχόλια του ράπερ για τον Αδόλφο Χίτλερ και περιεχόμενο με ναζιστικά σύμβολα στον ιστότοπο του καλλιτέχνη.
Η συναυλία του Σαββάτου θα φιλοξενηθεί σε στάδιο, λίγο έξω από τα Τίρανα, το οποίο κατασκευάστηκε ειδικά για αυτήν την εκδήλωση.
Τα πιο διαβασμένα άρθρα του Look μια φορά την εβδομάδα στο mail σου! Εγγράψου εδώ >>>