Ο Καναδός ράπερ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον στο Billboard μετά την κυκλοφορία τριών άλμπουμ ταυτόχρονα
Η «κατάρα» του Drake χτύπησε ξανά: Έχασε 1,5 εκατ. δολάρια στον τελικό του Μουντιάλ
Ο Καναδός ράπερ πόνταρε στην Αργεντινή, αλλά η ήττα από την Ισπανία του κόστισε ακριβά
Νέα τεράστια οικονομική απώλεια για τον Drake - H κατάρα των αθλητικών του στοιχημάτων επιβεβαιώθηκε στον τελικό του Μουντιάλ 2026
Η περιβόητη «κατάρα του Drake» επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, καθώς ο διάσημος Καναδός ράπερ έχασε το αστρονομικό ποσό των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ποντάροντας στην κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή.
Ο 39χρονος Drake υποστήριξε την εθνική ομάδα της Λατινικής Αμερικής, η οποία όμως ηττήθηκε με 1-0 στην παράταση από την Ισπανία στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.
Το στοίχημα, το οποίο τοποθέτησε μέσω της πλατφόρμας Stake, θα μπορούσε να του αποφέρει κέρδη που ξεπερνούσαν τα 5,1 εκατομμύρια δολάρια.
Τα τελευταία χρόνια, η λεγόμενη «κατάρα του Drake» αποτελεί αστικό θρύλο στον αθλητικό κόσμο, καθώς όποια ομάδα ή αθλητής δέχεται την υποστήριξή του, ή φωτογραφίζεται μαζί του, καταλήγει σε ήττα.
Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί μέχρι και ειδική ιστοσελίδα (TheDrakeCurse.com) που καταγράφει το πλήρες ιστορικό των ατυχών στοιχημάτων του.
Συνεχόμενες αθλητικές ατυχίες
Η χασούρα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από ακόμα ένα χαμένο εκατομμύριο, όταν ο Drake πόνταρε στη νίκη του Ιρλανδού μαχητή Κόνορ ΜακΓκρέγκορ εναντίον του Μαξ Χόλογουεϊ στο UFC.
Παρά τις αθλητικές του αποτυχίες, ο πεντάκις κάτοχος βραβείου Grammy συνεχίζει να κυριαρχεί στη μουσική βιομηχανία, έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα τρία νέα άλμπουμ ταυτόχρονα (Iceman, Maid Of Honour και Habibti), τα οποία τον έφεραν για άλλη μια φορά στην κορυφή των παγκόσμιων charts.
(Με πληροφορίες Unilad)
Τα πιο διαβασμένα άρθρα του Look μια φορά την εβδομάδα στο mail σου! Εγγράψου εδώ >>>