Η σταρ του Χόλιγουντ ποζάρει στο φακό του Εμανουέλ Λουμπέσκι
Τζέιμς Χέιβεν: Κουράστηκα να κρύβομαι, είμαι ομοφυλόφιλος – Ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί έκανε coming out
Η ανοιχτή επιστολή και η παράκληση για ενότητα και όχι για κριτική
O αδελφός της Αντζελίνα Τζολί, σε μία εξαιρετικά προσωπική εξομολόγηση, δυο χρόνια μετά τον γάμο και το διαζύγιό του
Σε μία τρυφερή, αλλά και γενναία αποκάλυψη για τη σεξουαλική του ταυτότητα προχώρησε ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Χέιβεν, μαζί με την πρώην σύζυγό του, αποφασίζοντας πλέον να ζήσει στο φως, χωρίς να κρύβεται από το περιβάλλον του, την οικογένειά του και τον κόσμο.
Διαβάζοντας μια ανοιχτή επιστολή μέσω Substack, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη σεξουαλική του ταυτότητα, έχοντας στο πλευρό του την πρώην σύζυγό του, με την οποία πλέον διατηρεί φιλικές σχέσεις.
Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ο Χέιβεν διάβασε την επιστολή που είχε γράψει, περιγράφοντας πώς είχε μοιραστεί την αλήθεια του και με τη Ρόμι όταν οι δυο τους ξαναβρέθηκαν μετά τον χωρισμό τους και μόλις δυο χρόνια μετά τον γάμο τους.
«Όταν ήμουν μικρό αγόρι, είχα απόλυτη εμμονή με τις πριγκίπισσες της Disney. Έβαζα κρυφά γκλίτερ στα μάγουλά μου, περνούσα μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου και, εκείνες τις στιγμές, ένιωθα σαν να υπήρχε μαγεία». Στη συνέχεια ανέφερε ότι τότε «δεν διέθετε τις λέξεις για να εξηγήσει γιατί απλώς γνώριζε ότι αυτό τον έκανε να αισθάνεται περισσότερο ο εαυτός του».
«Δεν επρόκειτο ποτέ για μια προσπάθεια να προσποιηθώ ότι ήμουν κάποιος άλλος. Επρόκειτο για το να αφήσω να λάμψει ένα κομμάτι του εαυτού μου που υπήρχε πάντοτε μέσα μου», πρόσθεσε, εξηγώντας πως μεγαλώνοντας άρχισε να αναρωτιέται «αν αυτή η λάμψη ήταν κάτι που έπρεπε να κρύψει για να γίνει αποδεκτός από τα “φυσιολογικά” αγόρια γύρω του».
Το υπονοούμενο για την οικογένεια
«Όπως τόσα πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά, έμαθα να αμφισβητώ κομμάτια του εαυτού μου πολύ πριν μάθω να τα αποδέχομαι και να τα γιορτάζω». Ο Χέιβεν παραδέχτηκε ότι περιόρισε αυτή τη «λάμψη» για να μπορέσει να ενταχθεί στο περιβάλλον του, αλλά θα ήθελε να μπορούσε να πει στον νεότερο εαυτό του να παραμείνει αυθεντικός.
Παράλληλα, τόνισε πως είχε κουραστεί να κρύβεται και πως ήταν πλέον έτοιμος να μιλήσει ανοιχτά για το ποιος πραγματικά είναι. «Όχι επειδή έχω αλλάξει, αλλά επειδή κουράστηκα να κρύβομαι. Το coming out δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κάποιος άλλος. Σημαίνει ότι επιτρέπεις στους άλλους να γνωρίσουν τον άνθρωπο που βρισκόταν εδώ εξαρχής», είπε.
Angelina Jolie's brother James Haven comes out as gay, writes a letter about his sexuality.
— TMZ (@TMZ) August 6, 2026
Exclusive details: https://t.co/JHNtNxmDK4 pic.twitter.com/3dso08jCNV
«Ελπίζω η οικογένειά μου και οι άλλοι άνθρωποι να μπορέσουν να επιλέξουν την αγάπη αντί για τον φόβο, την κατανόηση αντί για την κατάκριση και τη σύνδεση αντί για τις πεποιθήσεις που μπορεί να μας κράτησαν μακριά. Ελπίζω να μπορέσουν να κοιτάξουν πέρα από τις ταμπέλες και να δουν απλώς εμένα, με την ίδια καρδιά, το ίδιο γέλιο και την ίδια ψυχή που γνώριζαν πάντοτε».
Ειδικά αυτό το σημείο της επιστολής, θεωρήθηκε ευθεία αναφορά στον πατέρα του Τζέιμς και της Αντζελίνα, Γιον Βόιτ, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εκφραστεί εναντίον της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, τη στιγμή που η σούπερ σταρ στηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα με όλες της τις δυνάμεις και τηνμ ακτιβιστική δραστηριότητά της μέσα στα χρόνια.
Κλείνοντας, δήλωσε υπερήφανος για τον άνθρωπο που έγινε και ευγνώμων «που δεν αισθάνεται πλέον την ανάγκη να απολογείται για τα κομμάτια του εαυτού του που τον κάνουν αυτό που είναι».
«Εκείνο το μικρό αγόρι με το γκλίτερ στο πρόσωπο και τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες δεν ήταν ποτέ μπερδεμένο, διαλυμένο ή κάτι για το οποίο έπρεπε να ντρέπεται. Ήταν απλώς ομοφυλόφιλο. Ήταν χαρούμενο. Ήταν γενναίο προτού ακόμη το μάθει».
ΠΗΓΗ: ΤΜΖ.com
Τα πιο διαβασμένα άρθρα του Look μια φορά την εβδομάδα στο mail σου! Εγγράψου εδώ >>>