Η Μαντόνα χόρεψε με ντέφι στο χέρι σε μεζεδοπωλείο στην Κέρκυρα και έσβησε τούρτα πάνω σε σκάφος

Η ανάρτησή της στο Instagram

Newsroom |

Η Μαντόνα χόρεψε με ντέφι στο χέρι σε μεζεδοπωλείο στην Κέρκυρα και έσβησε τούρτα πάνω σε σκάφος - Η ανάρτησή της στο Instagram

Στην Κέρκυρα επέλεξε να γιορτάσει πριν από λίγες ημέρες τα 68α γενέθλιά της η Μαντόνα, μοιράζοντας εικόνες από το ταξίδι της στην Ελλάδα. Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram βίντεο με στιγμές από τους εορτασμούς τόσο σε σκάφος όσο και στο νησί.

Στο βίντεο, η Μαντόνα εμφανίζεται να διασκεδάζει και να χορεύει με αγαπημένα της πρόσωπα πάνω σε γιοτ, όπου έσβησε και την τούρτα γενεθλίων της. Στην ίδια ανάρτηση συμπεριέλαβε πλάνα από την επίσκεψή της στα Μετέωρα, όπου είχε βρεθεί λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει προς το νησί του Ιονίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η βραδιά συνεχίστηκε στους γραφικούς Κουραμάδες, με τη Μαντόνα να επισκέπτεται παραδοσιακό μεζεδοπωλείο και να δοκιμάζει εποχικά πιάτα. Κρατώντας ντέφι, τραγούδησε και χόρεψε μαζί με την ορχήστρα, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με τη φράση: «Είναι τα γενέθλιά μου! Σηκωθείτε και χορέψτε!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)