Πρώην συνεργάτης του Παλατιού καίει πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
© EPA
Celebrities

Ούτε κι αν πάρουν διαζύγιο...: Πρώην συνεργάτης του Παλατιού «καίει» Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι

Ναι, το ζευγάρι γύρισε στη Βρετανία, αλλά...

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ακόμα κι αν ο πρίγκιπας Χάρι χώριζε από τη Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια – Η εξήγηση 

Ένας βασιλικός βιογράφος υποστηρίζει ότι, παρά το γεγονός πως οι Σάσεξ επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν υπάρχει καμία ελπίδα ο πρίγκιπας Χάρι να ξαναγυρίσει στη βασιλική «οικογενειακή αγκαλιά», ακόμη κι αν η σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ κάποια στιγμή κλονιστεί ή ακόμα κι αν αυτοί οι δύο πάρουν διαζύγιο.

Μιλώντας στη Daily Express, ο βασιλικός σχολιαστής Ντίκι Άρμπιτερ, πρώην συνεργάτης του Παλατιού, απέκλεισε κάθε πιθανότητα ο Χάρι να επιστρέψει στον στενό οικογενειακό κύκλο των Γουίνδσορ, ακόμα και στην περίπτωση που ο γάμος του με τη Μαρκλ καταρρεύσει.

«Δεν υπάρχει επιστροφή για εκείνον ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας», είπε ο Άρμπιτερ. «Ακόμα κι αν ο γάμος πάει στραβά και χωρίσουν, δεν πρόκειται να ξαναγίνει εργαζόμενος γαλαζοαίματος».

Μάλιστα, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για το ποια κίνηση του Χάρι θεωρείται ως η μεγαλύτερη προδοσία προς την οικογένειά του, εκείνος απάντησε χωρίς δισταγμό: «Το χειρότερο είναι το πώς έχουν πουλήσει τον εαυτό τους στα ΜΜΕ, ιδιαίτερα στην τηλεόραση, στην αμερικανική τηλεόραση, και πώς οι Αμερικανοί το αγόρασαν. Δυστυχώς, οι Αμερικανοί είναι αρκετά εύπιστοι...».

Το άγριο gossip για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Χάρι – Μέγκαν

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται η διαμάχη του πρίγκιπα Χάρι με το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με το αν η ασφάλειά του στο βρετανικό έδαφος θα πρέπει να καλύπτεται από τους φορολογούμενους.

Ο πρίγκιπας, μαζί με άλλες διασημότητες, δίνει επίσης νομική μάχη κατά της Daily Mail και άλλων ειδησεογραφικών οργανισμών για ζητήματα ιδιωτικότητας.

Υπάρχει επίσης συνεχής συζήτηση γύρω από τη χρήση των βασιλικών τίτλων από τον Χάρι και τη Μέγκαν,τους οποίους είχαν συμφωνήσει να μην χρησιμοποιούν ως μη εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί ότι εξακολουθούν να τους αξιοποιούν.

Και ενώ ακόμη συζητιέται η «βόμβα» του βασιλιά Καρόλου τη Δευτέρα, δηλαδή η επιστολή του που κοινοποιήθηκε πρώτα στο ζευγάρι και μετά στα ΜΜΕ χαρακτηρίζοντας τους «ιδιώτες», το τελευταίο διάστημα μέσω podcast και εκπομπών στο YouTube για την ώρα γίνεται όλο και πιο συχνά λόγος για σοβαρή κρίση στον γάμο του ζευγαριού, ακόμα και για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, κάτι όμως που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice