Ζιζέλ Μπούντχεν και Τομ Μρέιντι
© EPA / JUSTIN LANE
Celebrities

Οι τρεις λέξεις με τις οποίες η Ζιζέλ Μπούντχεν έδωσε τέλος στον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι

Τι αποκαλύπτει συγγραφέας για την απόφαση να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια γάμου

Athens Voice News
Newsroom |

Οι τρεις λέξεις με τις οποίες η Ζιζέλ Μπούντχεν έδωσε τέλος στον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον χωρισμό της Ζιζέλ Μπούντχεν από τον Τομ Μπρέιντι το 2022 μετά από 13 χρόνια γάμου. 

«Μια μέρα, η Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία ασχολείται πολύ με την αστρολογία, ουσιαστικά κοίταξε τα άστρα και είπε στον Τομ: “Δεν είμαστε συμβατοί”», λέει στον συγγραφέα Λαρς Άντερσον ένας άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Μπρέιντι, στο επερχόμενο βιβλίο του με τίτλο "Brady: An American Story and the Price of Greatness", το οποίο περιήλθε στην κατοχή της Daily Mail την Παρασκευή. «Και κάπως έτσι, είχε τελειώσει», γράφει ο Άντερσον στο βιβλίο, αναφερόμενος στη διάλυση του γάμου τους.

Σύμφωνα με τον Άντερσον, η επιθυμία του Μπρέιντι να συνεχίσει την πολυετή καριέρα του στο αμερικανικό ποδόσφαιρο επιβάρυνε τον γάμο του, με την Μπούντχεν να φέρεται να τον πιέζει να αποσυρθεί ήδη από το Super Bowl του 2017, όταν οι New England Patriots νίκησαν τους Atlanta Falcons. Σύμφωνα με τον Άντερσον, η Μπούντχεν έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει τη νίκη των Patriots και την έκτη κατάκτηση του Super Bowl από τον Μπρέιντι. Ωστόσο, αντί να τον συγχαρεί, φέρεται να του είπε: «Θα ήταν τώρα η ιδανική στιγμή για να αποσυρθείς;»

Αργότερα την ίδια ημέρα, η 46χρονη τότε Μπούντχεν φέρεται να ρώτησε ξανά τον 49χρονο Μπρέιντι για την απόσυρσή του, με εκείνον να απαντά: «Κρίμα, μωρό μου. Περνάω πολύ καλά αυτή τη στιγμή».

Λίγες εβδομάδες μετά τον μεγάλο αγώνα, το ζευγάρι έκανε διακοπές μαζί με τον Τζέι Φίλι, πρώην συμπαίκτη του Μπρέιντι στους Michigan Wolverines, όταν εκείνος φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Ο Άντερσον επικαλείται παλαιότερη συνέντευξη του Φίλι, στην οποία εκείνος δήλωσε ότι η Μπούντχεν ήθελε να προσπαθήσει να πείσει τον Μπρέιντι να αποσυρθεί. «Ήταν απολύτως σοβαρή», είχε δηλώσει ο Φίλι στον Γκρεγκ Μπίσοπ του Sports Illustrated. Ο Φίλι εξήγησε ότι, αντί γι’ αυτό, είπε στον Μπρέιντι: «Παίξε όσο θέλεις».

Το σημείωμα της Ζιζέλ Μπούντχεν για την οικογένειά τους

Το 2018, μετά την ήττα των Patriots από τους Philadelphia Eagles στο Super Bowl, η Μπούντχεν φέρεται να έγραψε ένα σοβαρό σημείωμα στον Μπρέιντι, ζητώντας του να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά τους, σύμφωνα με το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου. «Χρειαζόταν να είναι παρών όταν βρισκόταν στο σπίτι, να μην απαντά σε μηνύματα στο κινητό του που χτυπούσε ασταμάτητα ούτε να ξαναπαίζει έναν αγώνα στο μυαλό του», αναφέρει ο Άντερσον. «Χρειαζόταν περισσότερη βοήθεια με τα παιδιά. Χρειαζόταν την ευκαιρία να κοιμάται μέχρι αργά μερικές ημέρες την εβδομάδα. Χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για τη δική της καριέρα».

Πρώην συμπαίκτης του Μπρέιντι λέει στον Άντερσον ότι η Μπούντχεν ήταν «μεγαλύτερη διεθνής σταρ» από τον αθλητή και είχε «κουραστεί να ζει» με βάση το δικό του πρόγραμμα. Ένας φίλος του Μπρέιντι, επίσης πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου, αναφέρεται στις πιθανές δυσκολίες τού να είναι κανείς παντρεμένος μαζί του. «Ο τύπος σηκώνεται χαράματα, σκέφτεται όλη μέρα έναν αγώνα που είναι ξένος για τη σύζυγό του, επιστρέφει σπίτι και κάθε βράδυ βρίσκεται στο κρεβάτι στις εννέα», λέει ο φίλος, σύμφωνα με τον Άντερσον. «Δεν μπορεί πραγματικά να φάει έξω ή να βγει χωρίς να προκαλέσει αναστάτωση. Ό,τι βάζει στο στόμα του έχει γεύση σαν σκ@τά. Όλος αυτός ο τρόπος ζωής πρέπει να είχε αρχίσει να κουράζει τη Ζιζέλ».

Ο Άντερσον αποδίδει τη διάλυση του γάμου στην απροθυμία του Μπρέιντι να αποσυρθεί. Ο Μπρέιντι και η Μπούντχεν ήταν παντρεμένοι από το 2009. Ο Μπρέιντι αγωνίστηκε με τους Patriots από το 2000 έως το 2019, προτού υπογράψει με τους Tampa Bay Buccaneers το 2020. Ο Μπρέιντι έμεινε στους Buccaneers για δύο χρόνια, προτού ανακοινώσει την απόσυρσή του τον Φεβρουάριο του 2022. Ωστόσο, τον επόμενο μήνα αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση. «Έχω συνειδητοποιήσει ότι η θέση μου είναι ακόμα στο γήπεδο και όχι στις εξέδρες. Αυτή η στιγμή θα έρθει. Αλλά δεν είναι τώρα», έγραψε τότε ο Μπρέιντι στο X, πρώην Twitter.

Ο Άντερσον εξηγεί ότι, παρότι η Μπούντχεν υποστήριζε δημόσια τον Μπρέιντι, ήταν αναστατωμένη από την απόφασή του και έφυγε προσωρινά για την Κόστα Ρίκα, αφήνοντάς τον σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Ο Άντερσον επικαλείται συνομιλίες με πρώην προπονητές και συμπαίκτες του Μπρέιντι, οι οποίοι θυμούνται ότι είχε χάσει βάρος, έδειχνε αφηρημένος και αμφισβητούσε την απόφασή του να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όταν επέστρεψε στην προετοιμασία εκείνη τη σεζόν.

Η Μπούντχεν έκτοτε παντρεύτηκε ξανά τον Τζοακίμ Βαλέντε, εκπαιδευτή ζίου-ζίτσου, τον Δεκέμβριο του 2025, και το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο ενός έτους. Όσο για τον Μπρέιντι, έκτοτε έχει συνδεθεί ερωτικά με το μοντέλο Ιρίνα Σέικ και την influencer Άλιξ Ερλ.

Τελικά, ο Μπρέιντι και η Μπούντχεν ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους στις 28 Οκτωβρίου 2022, τονίζοντας ότι προτεραιότητά τους ήταν να επικεντρωθούν στα παιδιά τους, τον 16χρονο Μπέντζαμιν και τη 13χρονη Βίβιαν. «Έχουμε απομακρυνθεί και, παρότι είναι, φυσικά, δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι πάντα στον Τομ ό,τι καλύτερο», είχε γράψει τότε το μοντέλο στο Instagram.

Πηγή: Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice