Η Σελίν Ντιόν
© EPA/Justin Lane
Celebrities

Η απρόσμενη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι

Τραγούδησε το «Ι am alive»

Athens Voice News
Newsroom |

Η Σελίν Ντιόν έκλεψε την παράσταση στο Παρίσι, ερμηνεύοντας το «I’m Alive» στο φινάλε της επίδειξης της L'Oréal.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και απρόσμενη στιγμή χάρισε η Σελίν Ντιόν στο κοινό του Παρισιού, κάνοντας εμφάνιση στην επίδειξη μόδας της L'Oréal, η οποία πραγματοποιήθηκε με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και σηματοδότησε την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πασαρέλα στο φινάλε του show, φορώντας ένα μακρύ, εφαρμοστό φόρεμα. Η παρουσία της προκάλεσε ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι την υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα, καθώς η ίδια χαμογελούσε πλατιά και χαιρετούσε το κοινό.

Με τα μαλλιά της λυτά και εμφανώς ευδιάθετη, η Σελίν Ντιόν πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μία από τις πιο γνωστές επιτυχίες της, το «I’m Alive». Η επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ένταση στη στιγμή, με το κοινό να συμμετέχει και να την αποθεώνει κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της.

Λίγο αργότερα, στην πασαρέλα ενώθηκαν μαζί της και άλλες γνωστές «πρέσβειρες» της L'Oréal, ανάμεσά τους η Βαϊόλα Ντέιβις, η Σιμόν Άσλεϊ και η Εύα Λονγκόρια. Το φινάλε εξελίχθηκε έτσι σε μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς, συνδυάζοντας μόδα, μουσική και μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της διεθνούς showbiz.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice