Το συμβάν έλαβε χώρα στις 26 Σεπτεμβρίου
Με διαμαντένιο κολιέ 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων εμφανίστηκε η Μαράια Κάρεϊ
Για τα 25 χρόνια από την ταινία Glitter
Με διαμαντένιο κολιέ 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων εμφανίστηκε η Μαράια Κάρεϊ - Για τα 25 χρόνια από την ταινία Glitter
Με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό κόσμημα επέλεξε να γιορτάσει η Μαράια Κάρεϊ τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας «Glitter». Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με διαμαντένιο κολιέ του οίκου Leviev, αξίας 1,55 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το κολιέ αποτελείται από 44,71 καράτια φυσικών διαμαντιών σε σχήμα αχλαδιού, δεμένα σε λευκόχρυσο 18 καρατίων. Σύμφωνα με το Page Six, η τιμή του φτάνει τα 1.550.000 δολάρια, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη λάμψη της επετειακής εμφάνισης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο ίδιος οίκος είχε παρουσία και στα MTV VMAs, με τη Μαντόνα να φορά κολιέ αξίας 2,8 εκατ. δολαρίων όταν παρέλαβε το βραβείο Καλλιτέχνιδα της Χρονιάς, ενώ η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίστηκε με το δαχτυλίδι The Royale, άνω των 10 καρατίων.
Τα πιο διαβασμένα άρθρα του Look μια φορά την εβδομάδα στο mail σου! Εγγράψου εδώ >>>