«Είσαι αποκρουστική»

«Είσαι αποκρουστική»

  • A-
  • A+

«Πριν τρεις μήνες, άρχισα να ποστάρω φωτογραφίες μου χωρίς μέικ-απ στα social media. Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει αληθινά σχόλια που άφησαν διάφοροι χρήστες κάτω από αυτές τις φωτογραφίες».

Mε αυτή την περιγραφή, η beauty vlogger (video-blogger) "My Pale Skin" ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο όπου εμφανίζεται η ίδια, η οποία έχει ακμή στο πρόσωπο, χωρίς μέικ-απ και παρουσιάζει κάποια από τα πιο προσβλητικά σχόλια που της έκαναν οι χρήστες των social media. Στη συνέχεια μακιγιαρίστηκε και πόσταρε ξανά φωτογραφίες και ενώ για λίγο φάνηκε να της κάνουν φιλοφρονήσεις, τα υβριστικά σχόλια έγιναν ακόμα χειρότερα.

Η ίδια σχολιάζει:

«Τον τελευταίο καιρό έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα από διάφορους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που έχουν υποφέρει ή υποφέρουν ακόμα από ακμή, με αποτέλεσμα να έχουν θέματα ανασφάλειας ή αυτοπεποίθησης.

Ήθελα να δημιουργήσω ένα βίντεο που θα έδειχνε πώς τα social media έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες από άντρες και γυναίκες. Μια πρόκληση που αντιμετωπίζουν πολλοί σήμερα, είναι ότι σαν κοινωνία, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ψευδείς εικόνες τελειότητας και να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς. Έτσι αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο να θυμόμαστε το πιο σημαντικό ζήτημα - είστε όμορφοι.

Είστε όμορφοι - δεν έχει σημασία πόσο ελαττωματικοί νιώθετε, πόσο σας αναστατώνει ίσως η εμφάνισή σας ή πόσο δυσκολεύεστε να κάνετε φίλους ή να έχετε αυτοπεποίθηση. Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας πει ότι δεν είστε όμορφοι - ούτε καν στον εαυτό σας.»

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση μπορείτε να μπείτε στο #YOULOOKDISGUSTING.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έβελυν Σιούπη
Οι εντυπωσιακές think big τσάντες της Έβελυν Σιούπη
Back to top