5 stylish items και εικόνες που με εμπνέουν

Η Αθήνα μου αρέσει τρελά τον Αύγουστο!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο έχω γενέθλια! Οι ευχές καλοδεχούμενες - εννοείται! Αν και βρίσκομαι ακόμη στο γραφείο, δεν με πειράζει καθόλου! Η Αθήνα μου αρέσει τρελά τον Αύγουστο! Οι ρυθμοί πέφτουν, τα ωράρια χαλαρώνουν, η κίνηση λιγοστεύει, στα μπαρ γίνεσαι μία παρέα με τους εναπομείναντες.

Παραθέτω 5 bit's and pieces που ακόμη κι αν βρίσκεστε στην πόλη, θα σας εμπνεύσουν και θα σας ανεβάσουν τη διάθεση, Mια θρυλική ταινία που δεν έχεις δει, μια πινελιά στη διακόσμηση, μια κρέμα που μυρίζει καλοκαιρινή αύρα και κάτι ακόμη όπως γράφω και στο blog μου.

image

La Piscine: Η ταινία που στο cast της περιλαμβάνει τον Αλέν Ντελόν, τη Ρόμι Σνάιντερ και τη Μπριτζίτ Μπαρντό και δεν έχετε δει ακόμα; Σοβαρά τώρα; Νοικιάστε την χθες... βρείτε την!

image

Κάντε το μπαλκόνι σας νησί. Φυτά, ριγέ και floral μαξιλάρες, 50s πολύχρωμες καρέκλες Acapulco, μπλε βάζα, διάφανα δοχεία για μεγάλα αρωματικά κεριά και φανάρια θα κάνουν το μπαλκόνι σας αγνώριστο.

image

Καλοκαιρινή αύρα: Mετά το μπάνιο βάλτε λίγο από το λαδάκι ''Βeach'' της Bobbi Brown. Ένα συνονθύλευμα αρωμάτων της άμμου και του θαλασσινού αλατιού. Είναι η μυρωδιά του νησιού και των καλοκαιρινών διακοπών που θες να αιχμαλωτίσεις για πάντα.

image

Βeachwear! Retro, pin up & φλόραλ made in greece μαγιό Gkini. Γνωρίστε τα εδώ!

image

Pennie shops! Εγώ πάντως κυκλοφορώ σπίτι με παρεό - ανάλαφρα και ωραία. Προτείνω να το κάνετε και εσείς, Γουστάρω τα Pennie shops γιατί είναι ελληνικά, άψογη ποιότητα και τόσο value for money αγορές.

Άρα για αφράτες πετσέτες παραλίες, παρεό και οτιδήποτε θέλετε να αγοράσετε για το εξοχικό σας, το χωριό σας, το camping ή τις καλοκαιρινές διακοπές ξεχνάτε όπου πηγαίνατε πριν, τώρα μόνο Pennie. Mε τιμές που ξεκινάνε από 3€ θα πάτε αλλού; Έχει και εκπτώσεις! 

Φιλιά, Insta @elforell

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice