Η Vans παρουσιάζει τη συλλογή Mountain Edition

Ανανεωμένα κλασσικά σχέδια, νέες χρωματικές αποχρώσεις, καινούργιες ενσωματωμένες τεχνολογίες

H Vans, η αυθεντική μάρκα των action sports σε footwear και apparel, προετοιμάζεται για τις αντίξοες συνθήκες του χειμώνα που έρχεται, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη συλλογή της Mountain Edition του 2015. Σχεδιασμένη να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες συνθήκες, η συλλογή Vans Mountain Edition αποτελείται από ανανεωμένα κλασσικά σχέδια, εμπλουτισμένα με τεχνολογία Scotchgard ®, θερμομονωτικές φόδρες και ένα ειδικό στρώμα ανάμεσα στον εσωτερικό πάτο και την σόλα του παπουτσιού, που συγκρατεί την θερμότητα. Επιπρόσθετα, παρουσιάζεται η συλλογή ένδυσης Mountain Edition αποτελούμενη από μια σειρά weather-treated outwear, ό,τι ακριβώς χρειάζεται για τους επερχόμενους χειμερινούς μήνες.

image

image

Η σταθερά κορυφαία, καινοτόμος vulcanized εξωτερική σόλα που χρησιμοποιείται για μέγιστη πρόσφυση επανεμφανίζεται αυτή τη σεζόν στο, Old Skool MTE και το Sk8-Hi MTE. Η ανδρική Vans Mountain Footwear συλλογή παρουσιάζει το Old Skool MTE και το Sk8-Hi MTE σε τρεις χρωματικές αποχρώσεις - tonal black leather, honey leather και pewter wool. Η γυναικεία συλλογή εμπλουτίζεται με δύο επιπλέον χρώματα στο Sk8-Hi MTE, μαύρο και χακί, που ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες από suede υλικό στο πάνω μέρος του παπουτσιού.

image

Οι καινοτομίες στα προϊόντα της Vans Mountain Edition επεκτείνονται και στην νέα ανδρική outerwear συλλογή. Τα jackets, shirt jackets και fleece coats της συλλογής, είναι ενισχυμένα με ειδική τεχνολογία, durable water repellant, που τα καθιστά αδιάβροχα και ανθεκτικά στο κρύο. Σε επιλεγμένα κομμάτια της apparel συλλογής έχει ενσωματωθεί εσωτερικά ένα premium ελαφρύ PrimaLoft υλικό για περισσότερη προστασία, άνεση, ζεστασιά και αντοχή στο νερό.

image

image

image

image

Η συλλογή Vans Mountain Edition Footwear and Apparel είναι ήδη διαθέσιμη στα official Vans store, Athens the Mall & Athens Metro Mall, στα Vans corners των καταστημάτων Attica, CityLink Αθήνα, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκη καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.