Oscar Παπουτσιών 2015

8 διάσημοι σχεδιαστές, από τον Giuseppe Zanotti στην Sarah Jessica Parker βραβεύουν το καλύτερο σχέδιο τους για τη χρονιά που φεύγει.

|

Giuseppe Zanotti

«Είναι πάντα δύσκολο να ξεχωρίσω το αγαπημένο μου ζευγάρι από τη συλλογή, καθώς τα αγαπάω όλα, το καθένα με διαφορετικό τρόπο. Όμως ένα από τα πιο επιτυχημένα μου σχέδια αυτή τη χρονιά είναι οι πλατφόρες-καθρέπτες, με την ασημένια λάμψη της επιφάνειάς τους να έρχεται σε αντίθεση με το χρυσό του τακουνιού που λανσαρίστηκε για την άνοιξη 2016. Η κομψή τους σιλουέτα προσδίδει αίγλη και γοητεία στις γυναίκες που θέλουν να βάλουν μια αισθησιακή πινελιά στον λεπτό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα τους».


Oscar Παπουτσιών 2015

Paul Andrew

«Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, λάνσαρα το Rhea. Υπέροχες καμπύλες, φλατ και πίσω ανοικτό. Έμελλε να γίνει ο πυρήνας του στυλ για τη φίρμα. Μερικές φορές, σαν δημιουργός, έχεις μια ιδέα για κάτι που δείχνει κλασσικό και απλό αλλά τελικά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην τέλεια εφαρμογή, την άνεση και την ισορροπία που θέλεις να εκφράσεις ή περιμένεις. Αυτό το παπούτσι είναι σίγουρα όλα αυτά μαζί και επιπλέον, τονίζει τη σιλουέτα κάθε γυναίκας, αφού είναι φτιαγμένο να ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες».


Oscar Παπουτσιών 2015

Sarah Jessica Parker

«Το λέω, δεν μου αρέσει να κάνω διακρίσεις σε αγαπημένα και μη, αλλά αυτή ήταν η χρονιά των σπινθηροβόλων tartt της συλλογής SJP – μια υπέροχη, πληθωρική Mary Jane των παπουτσιών στο πιο λαμπερό ύφασμα που μπορεί κανείς να φανταστεί. Είναι σέξι, άνετα, διασκεδαστικά και πηγαίνουν σχεδόν με όλα. Σίγουρα έκλεψαν την παράσταση το 2015, και κάτι μου λέει πως θα τα αγαπήσω με το ίδιο πάθος και το 2016».


Oscar Παπουτσιών 2015

Gianvito Rossi

«Τα αγαπημένα μου είναι τα πέδιλα Portofino. Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί φέτος και τα έβλεπες ότι ήταν ‘πλασμένα’ για εκεί, ήταν στο φυσικό τους περιβάλλον».


Oscar Παπουτσιών 2015

Rebecca Minkoff

«Έχω εκστασιαστεί με τα μποτάκια μας, τα Bethany. Λατρεύω το συνδυασμό δέρματος και σουέντ. Όσο εντυπωσιακά είναι σαν σχέδιο – κρατάνε πάνω τους τα βλέμματα – τόσο άνετα είναι σαν φόρμα. Με τα κρυφά φερμουάρ τους και το ‘πληθωρικό ’ τους τακούνι, κυκλοφορούν χωρίς ενδοιασμούς κάθε ώρα της ημέρας».


Oscar Παπουτσιών 2015

Chloe Gosselini

«Το αγαπημένο μου σχέδιο για τη χρονιά είναι οι Privet γόβες μου. Είναι αυτό το είδος παπουτσιού που μοιάζει εντελώς περιττό για τη γκαρνταρόμπα σου, αλλά που θέλεις τόσο μα τόσο πολύ να κάνεις δικό σου. Είναι μια ‘εμφάνιση’ από μόνες τους».


Oscar Παπουτσιών 2015

Sarah Flint

«Για μένα, τα Camilla flat από τη φθινοπωρινή μου κολεξιόν ήταν αυτά που ξεχώρισαν το 2015. Ένα σέξι κομμάτι για να ‘ζήσει’ μια γυναίκα κάθε ώρα της ημέρας φορώντας το».


Oscar Παπουτσιών 2015

Aurora James, Brother Velliers

«Τα μποτάκια μας Brown Sede Erongo, είναι τα αγαπημένα μου της φετινής χρονιάς. Μπορεί τον Τύπο να κέρδισαν κάποιες πιο ‘εξεζητημένες’ δημιουργίες μας, αλλά για μένα αυτό το παπούτσι εξακολουθεί να είναι το best seller μας. Αποδεικνύει πως το κλασσικό έχει λόγο να λέγεται κλασσικό. Η ουσία κρύβεται κάποιες φορές στα πιο απλά πράγματα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice