Ο Balmain και τα μοντέλα του μάγεψαν το Παρίσι

Πασαρέλα με την αφρόκρεμα της νέας γενιάς Gigi Hadid, Kendall Jenner και Karlie Kloss

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Όλα τα είχε το σόου του Balmain στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού: δροσερά πρόσωπα, παστέλ χρώματα, πλουμιστούς κορσέδες και ψηλές over-the-knee μπότες σε nude αποχρώσεις.

Ο διευθυντής του δημιουργικού του Balmain, Olivier Rousteing, κάλεσε μια σειρά από φίλους για να παρουσιάσουν τα σχέδια του οίκου για τη σεζόν FF'16, οι οποίοι μάλιστα αποτελούν την αφρόκρεμα της νέας γενιάς μοντέλων. Ονόματα όπως η Kendall Jenner, η Gigi Hadid, η Karlie Kloss, η Jourdan Dunn, η Rosie Huntington-Whiteley, η Lily Donaldson, η Joan Smalls και η Lindsey Wixson.

Η Kendall εμφανίστηκε φορώντας μια ξανθιά περούκα με σκούρα ρίζα, η οποία έμοιαζε πολύ με εκείνη που φόρεσε πρόσφατα η αδελφή της Κιμ. Την ίδια στιγμή, η Gigi εμφανίστηκε με καστανή περούκα δημιουργώντας επιφωνήματα έκπληξης στο κοινό που παρακολουθούσε το σόου. Βέβαια, παρά τις ιδιαίτερες παρουσίες του σόου, δεν έλειψαν τα σχόλια ότι «τα κορίτσια έβγαλαν μια μίζερη εικόνα δροσερών προσώπων με παγωμένες εκφράσεις μέσα σε αταίριαστα για την εποχή χρωματιστά ρούχα».

Δείτε τις νέες δημιουργίες του οίκου Balmain για τη σεζόν FF'16.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice