Re-discover Athens

Η adidas και τα νέα NMD sneakers σου συστήνουν ξανά την πόλη, δίνοντας έμπνευση στις κινήσεις σου

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Ακολουθείς καθημερινά την ίδια διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά; Κοιτάς περισσότερο το ρολόι, παρά έξω από το παράθυρο; Δεν αποχωρίζεσαι ποτέ το αυτοκίνητό σου; Αν οι απαντήσεις είναι ναι, τότε μάλλον δεν θυμάσαι την τελευταία φορά που είδες, άκουσες ή έκανες κάτι καινούργιο στην πόλη σου.

Η Αθήνα έχει τη δική της ξεχωριστή ενέργεια και μπορεί να γίνει σκηνικό για τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ζωής σου, αρκεί να τολμήσεις να αφεθείς στον παλμό της. Αρκεί να ξαναδείς με καθαρό βλέμμα τα γνώριμα μέρη που έχεις αγαπήσει. Μπορεί να είναι μια πόλη που καθημερινά αλλάζει, αλλά το φως και η ασυνήθιστη ομορφιά της παραμένουν ίδια. Το κέντρο θα έχει πάντα κόσμο τις καθημερινές, τα καφέ δεν θα μαζέψουν ποτέ τα τραπέζια τους από τα πεζοδρόμια και η Ακρόπολη πάντα θα επιβλέπει την Πατησίων.

image

Ξέχνα λοιπόν το «τρέξιμο» στις σκάλες του μετρό. Στο ζωηρό κι ανήσυχο αστικό τοπίο η έμπνευση βρίσκεται στην επόμενη στροφή. Χάζεψε τα γκράφιτι που γίνονται τέχνη στους τοίχους των σπιτιών, χόρεψε με τους street dancers στο Σύνταγμα και ανακάλυψε κάθε μέρα μια καινούργια γωνιά της. Με τη νέα street κουλτούρα που γεννιέται στην πόλη, όσοι δεν χορταίνουν να «αναπνέουν» Αθήνα θα αρχίσουν και πάλι –μετά από καιρό– να οραματίζονται τον εαυτό τους στο μέλλον της πόλης.

Για τον urban explorer που κρύβεις μέσα σου, ήρθαν τα NMD sneakers των adidas Originals, του αγαπημένου street style brand, για να «σημαδέψουν» για πάντα τις αστικές σου διαδρομές. Οι γνήσιοι urban lovers θα λιώσουν σόλες σε ατελείωτες ώρες εξερεύνησης χωρίς όρια. Ξέκλεψε λίγο χρόνο από τους πυρετώδεις ρυθμούς της ζωής σου, πάρε τους φίλους σου και χαθείτε στα στενά της Πλάκας, ανεβείτε στον Λόφο του Στρέφη, δείτε τη θέα στον Λυκαβηττό και τρέξτε πλάι στη θάλασσα στο Φάληρο και στις αμμουδιές της αθηναϊκής Ριβιέρας. Εξαντλώντας τα περιθώρια που πίστεψες ότι εξαντλήθηκαν, εξερεύνησε νέες γειτονιές και ρούφηξε όλη την ενέργεια της φασαριόζικης Αθήνας.

image

Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά και αυτό σημαίνει ανανέωση και ζωή. Υποδέξου τη μαζί με τα adidas Originals, που παρουσιάζoυν τη συνέχεια του NMD που γνωρίσαμε τον περασμένο Δεκέμβριο. Με τον σύγχρονο, αλλά πάντα αυθεντικό σχεδιασμό του, το NMD φέρνει κοντά τους σύγχρονους «νομάδες» και τους εμπνέει να χαράξουν τη δική τους πορεία προς το αύριο. Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία BOOST, οι βόλτες στην πόλη γίνονται πιο απολαυστικές, πιο συναρπαστικές. Σύγχρονα υλικά, έξι μοναδικά χρώματα και δύο νέα γυναικεία σχέδια ανανεώνουν τη ζωή στην πόλη και χαρίζουν νέα επίπεδα ευελιξίας, σταθερότητας και άνεσης.

Για σένα που δημιουργείς στον αθηναϊκό καμβά και λατρεύεις τη street style μόδα, το NMD έρχεται να δώσει στις μέρες σου μία γεύση από το «μέλλον». Ξεκίνα τώρα να κινείσαι με ζωηρό βήμα στους δρόμους μιας πόλης που αλλάζει. Τα adidas Originals το έχουν ήδη κάνει μέσα από τα μάτια των Αντίνοου Αλμπάνη, Άννας-Μαρίας Βελλή και Κωνσταντίνου Δανού. Ακολουθώντας τους στα αγαπημένα τους στέκια και τις δικές τους urban διαδρομές, οι εμπειρίες τους και τα adidas Originals ενώνουν όλους τους Αθηναίους που λατρεύουν την πόλη σχεδιάζοντας ξεχωριστές ενέργειες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες στο επόμενο διάστημα.

image

Εμείς μιλήσαμε ήδη με την Άννα-Μαρία Βελλή, γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια, για να μάθουμε τι ακριβώς την εμπνέει...

Άννα Μαρία, ποια είναι η αγαπημένη σου συνήθεια και το αγαπημένο σου μέρος στην Αθήνα;

Το Μεταξουργείο! Συνδέθηκα μαζί του από την πρώτη στιγμή που μετακόμισα στην Αθήνα. Αγαπημένη μου συνήθεια να περπατώ στα δρομάκια του κέντρου. Ξαφνιάζεσαι με το πόσα καινούργια μέρη ανακαλύπτεις σε κάθε βόλτα σου!

Τι σε εμπνέει στην πόλη;

Το ότι δεν κοιμάται ποτέ!

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τα adidas Originals και το NMD;

Η adidas είναι lovebrand. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήθελαν εμένα για πρόσωπο της καμπάνιας τους! Όλη η ομάδα ήταν φανταστική και νομίζω πως φαίνεται και στο αποτέλεσμα.

Περίγραψέ μας ένα 24ωρό σου στην Αθήνα.

Το ιδανικό 24ωρο είναι ένα 24ωρο χωρίς υποχρεώσεις. Θα πάω για καφέ στην πόλη το πρωί, στη συνέχεια θα ανακαλύψω με τους φίλους μου ένα καινούργιο μαγαζάκι για φαγητό και μεζέδες και μετά θα περπατήσουμε στο κέντρο της πόλης. Θα δούμε όλα τα graffiti και θα τα φωτογραφήσουμε και, για να κλείσει σωστά η μέρα, θα πάμε να πιούμε ένα ποτήρι κρασί κάπου στο Μεταξουργειο.

Ποια η σχέση σου με το παρελθόν και τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Αγαπώ το παρελθόν μου, αλλά δεν με κρατάει ποτέ πίσω. Το μέλλον μου είναι γεμάτο δουλειά, φίλους και πράγματα που αγαπώ να κάνω, μαζί πάντα με τα αγαπημένα μου NMD.

image

#adidasOriginals #NMD #myfutureis 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice