Elijah Berle και Cherry Glazerr ποζάρουν με τη νέα Vans Old Skool συλλογή

Ένα εντυπωσιακό lookbook που προβάλλει το εύρος του styling για το Classic Vans Silhouette

62222-137653.jpg
A.V. Team |

H Vans συνεχίζει τον εορτασμό των 50 απίστευτων χρόνων της «Off the Wall» κληρονομιάς της και παρουσιάζει το lookbook που προβάλλει το μοναδικό styling του κλασικού Old Skool footwear μοντέλου. Τα πρόσωπα που την παρουσιάζουν είναι δροσερά και αντιπροσωπεύουν πλήρως το στιλ και την φιλοσοφία της Vans Old Skool. Ο λόγος για τον skate team rider Elijah Berle και την τραγουδίστρια Clementine Creevy μαζί με το συγκρότημά της Cherry Glazerr.

image

image

Η ανοιξιάτικη Old Skool προσφορά, είναι βασισμένη στις παραδοσιακές επιλογές καμβάδων σε νέους εποχιακούς χρωματισμούς και σε premium δερμάτινες εκδόσεις για άντρες και γυναίκες. Η multi-panel κατασκευή της σιλουέτας επιτρέπει μια ποικιλία στις επιλογές εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων την ψηφιακή εκτύπωση κοριτσιών hula, τις dress ρίγες, τα floral μοτίβα και νέες εκδόσεις της iconic Vans σκακιέρας τονισμένα με σουέτ τελειώματα.

image

image

image

image

Οι Elijah Berle και Cherry Glazerr έρχονται να δώσουν έμφαση στο Old Skool με έναν «new school» τρόπο σκέψης. Ως μαρτυρία της μακροχρόνιας Vans ιστορίας στο skateboarding, ο Elijah Berle φέρνει το ακατέργαστο ταλέντο στο προσκήνιο, συγχωνεύοντας το νεανικό του «Off the Wall» πνεύμα με την γεμάτη επιρροή skate τεχνική του. H προσωπική του ερμηνεία για το Old Skool αποδεικνύει ότι το skateboarding ασκεί σημαντική επιρροή στις τάσεις της μόδας. Οι Cherry Glazerr και η τραγουδίστρια Clementine Creevy ερχόμενοι από το Los Angeles, ενσαρκώνουν την επόμενη γενιά μουσικού ταλέντου στο rock and roll. Η τονική εκδοχή της μπάντας στο styling του Old Skool, της επιτρέπει να αποπνέει στην σκηνή την cool California προσωπικότητά της ταιριάζοντάς την, με την D.I.Y. ψυχή τους.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα Old Skool στα Official Vans Store, στα Vans corners των καταστημάτων Attica, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το vans.eu

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice